Найкращі бездротові навушники за будь-яку ціну

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коли мова йде про хороші бездротові навушники, ми розуміємо більше, ніж просто хороший звук. Є достатньо моделей, які можуть забезпечити не лише хороший звук, але й комфорт, хорошу автономність, активне поглинання шумів, захист від вологи, мають хороший мобільний додаток, інтеграцію з голосовими асистентами та багато іншого. Ми підібрали для найкращі бездротові навушники, які можуть запропонувати ідеальний набір характеристик за свою ціну.

Jabra Elite 7 Pro – найкращі бездротові навушники на ринку

Компанія Jabra – досить помітний гравець на ринку гарнітур вже протягом досить тривалого періоду часу, і така довга робота вилилася в те, що їй вдалося випустити TWS-навушники, що поєднує в собі дуже багато позитивних сторін. Основний фокус зроблений на комфортній посадці у вухах, що у поєднанні з крутою якістю звуку та ідеальними дзвінками робить модель якщо не найкращою, то однією з найкращих на ринку.

У навушників дуже хороша якість звуку, а також дуже непогане активне поглинання шумів. Окрім цього, активне поглинання шумів також дуже непогане. Дуже важливим параметром навушників є автономність – до 8 годин від одного заряду при ввімкненому активному поглинанні шумів, використання зарядного кейса збільшує загальну автономність до близько 30 годин. Є підтримка бездротової зарядки та захист від вологи та пилу за стандартом IP57. Слід зазначити, що навушники ідеальні для здійснення дзвінків завдяки технології Jabra MultiSensor Voice Technology.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy Buds Pro – найкращі навушники для користувачів смартфонів Samsung

Компанія Samsung робила досить багато спроб стати лідером на ринку бездротових навушників, пропонуючи в кожному наступному поколінні більше, ніж у попередньому. Тим не менше, саме у Samsung Galaxy Buds Pro їм вдалося реалізувати весь свій технологічний потенціал, створивши рішення, збалансоване в плані якості звуку, активного поглинання шумів, роботи мікрофонів та захисту від вологи.

Дизайн навушників цілком вписується у модельний ряд Samsung та нагадує попередні рішення компанії. Головними перевагами є хороше активне поглинання шумів та хороша якість звуку. Автономність також на досить непоганому рівні – вона складає близько 5 годин від одного заряду при ввімкненому активному поглинанні шумів, при цьому зарядний кейс збільшує цей показник приблизно в чотири рази. Також слід згадати про підтримку швидкої зарядки, яка дозволяє за 5 хвилин зарядити навушники на годину прослуховування.

Sennheiser Momentum True Wireless 2 – найкраща якість звуку

Коли мова йде про Sennheiser, завжди очікується флагманська якість звуку, і в цьому плані модель Momentum True Wireless 2 добре тримає планку якості, пропонуючи, ймовірно, найкращий звук на ринку серед усіх доступних рішень. Окрім цього, варто згадати про дуже непогану автономність, особливо у порівнянні з першим поколінням – до 7 годин на одному заряді, при цьому загальна автономність складає до 28 годин.

Також у другому поколінні з’явилося активне поглинання шумів, яке хоч і не можна назвати найкращим у класі, але воно все одно на дуже непоганому рівні. До переваг навушників варто віднести також фірмовий додаток Sennheiser, який дозволяє керувати еквалайзером, якщо вам не подобається звуковий профіль за замовчуванням.

Bose QuietComfort Earbuds – найкраще активне поглинання шумів

Модель Bose QuietComfort Earbuds, безумовно, можна назвати однією з найбільш габаритних, але при цьому вона забезпечує найкраще активне поглинання шумів на ринку. У випадку, якщо основною вимогою при виборі навушників є саме цей параметр, модель явно вартує вашої уваги.

Головними перевагами навушників, окрім активного поглинання шумів, можна назвати хороший звук та дуже непогану автономність (вона складає близько 5 годин на одному заряді, та до 18 годин при використанні зарядного кейса). Слід зазначити, що у навушників є і певні недоліки – через великі габарити посадка може бути зручною не для всіх користувачів, а кейс навушників, як і вони самі, достатньо громіздкий.

Google Pixel Buds A – найкращі доступні навушників для користувачів Android-смартфонів

У випадку, якщо вам потрібні хороші бездротові навушники, і ви використовуєте на щоденній основі Android-смартфон, варто звернути увагу на Pixel Buds A від компанії Google – їхню найпростішу модель, яка, тим не менше, пропонує дуже непоганий користувацький досвід. Слід зазначити, що на смартфонах Google Pixel підтримується додатковий функціонал, і загалом навушники ідеальні саме для власників смартфонів цієї серії, але й іншим користувачам варто звернути на них увагу.

Окремо варто згадати про ідеальну інтеграцію з Google Assistant, яка на Pixel Buds A працює справді чудово. Окрім цього, навушники мають досить компактний кейс, який при цьому забезпечує непогану автономність та підтримує бездротову зарядку.

Apple AirPods Pro – найкращі навушники для користувачів iPhone

Незважаючи на досить сильну конкуренцію в топовому ціновому сегменті, навушники Apple AirPods Pro все одно залишаються досить непоганим варіантом для покупки (принаймні у випадку, якщо ви використовуєте продукти екосистеми Apple). У моделі дуже непогане активне поглинання шумів та дизайн, також до переваг слід віднести зарядний кейс.

На жаль, модель має і певні недоліки, до яких слід віднести автономність, яка явно програє конкурентам від Sony, Bose та Samsung, а також обмежений функціонал при роботі з пристроями не від Apple. Тим не менше, якщо для вас ці мінуси несуттєві, явно варто розглянути AirPods Pro, як варіант для покупки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.