Названо топ-6 переваг Android над iOS

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Існує безліч спорів про те, яка ОС краща Android чи iOS. Деякі твердять, що краще за Android немає нічого. Інші вважають інакше, виставляючи смартфони від розробників Аpple з iOS у кращому світлі. Якщо раніше телефон apple багато в чому був кращим за Android, то на сьогоднішній день вже не можна робити такі різкі висновки. Зараз, купуючи смартфони з операційною системою Android, людина може отримати такий товар, який багато в чому буде кращим за iPhone. Необхідно розібратися на відмінності цих телефонів один від одного, і лише після цього можна буде висунути свою перевагу до однієї із сторін.

Реклама

1. Доступність

Найголовніше на що можна звернути увагу, це на доступність гаджетів. Більшості відомо, що аналогічні за функціоналом та параметрами смартфони apple та android стоять по-різному. Найчастіше, телефони Android бюджетніші за iOS.

2. Дизайн

Також варто відзначити, що смартфони iPhone не мають великої різноманітності в дизайні, чого не можна сказати про телефони Android. Купуючи його можна легко дати пограти уяві і вибрати між великою різноманітністю кольорів розмірів і форм.

3. Роз’єм для підключення дротових навушників

Останні моделі iPhone не мають гнізда для навушників. Пояснюється це тим, що смартфони орієнтовані бездротові навушники, які підключаються через Bluetooth. Компанія Apple стверджує, що це є перевагою та їх родзинкою, але багато хто з цього приводу думають назад, вважаючи такий підхід до розробки недоліком. Тому в цьому випадку Android краще за iPhone.

4. Значки на головному екрані

Багато користувачів смартфонами від Apple часто скаржаться на неможливість настроїти головний екран телефону так, як це буде зручно саме їм. Можливо розмістити додатки в папки і розташувати ці папки в потрібному для них порядку, але розташування іконок неможливо.

5. Заміна стандартного браузера

Телефони з операційною системою iOS мають стандартний браузер – Safari, який неможливо поміняти. Відкриваючи посилання в програмах, користувач буде перенаправлений в Safari У випадку з Android можна завантажити та вибрати той браузер, який буде зручним. Так, можливість вибору зручного браузера може зіграти велику роль у зручності використання гаджета.

6. Віджети

Віджети є і на Android, і на iOS. Проте варто відзначити, що в системі Android надається можливість додавання віджетів на головний екран смартфона. Це є перевагою у зручності використання телефону.

Таким чином, можна зробити висновок про те, що існує безліч різних факторів, що мають перевагу Android над iOS. І не все так однозначно у плюсах та мінусах цих двох систем.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ