Відомо, як написати самому собі в чаті WhatsApp

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чимало читачів статті запитають – навіщо писати собі повідомлення, який у цьому сенс. Насправді така можливість месенджера досить практична, часто потрібна і навіть приємна. Не думайте, що це прояви егоцентризму чи щось на зразок – «приємно поговорити з розумною людиною». Насправді, це не так. У цьому чаті можна зберігати різну корисну інформацію, додану з груп, важливі моменти листування з іншими людьми, писати собі якісь нагадування, нотатки та багато іншого.

Особисто я часто користуюся подібною функцією Telegram. Чат називається “Вибране (Збережене)”. Туди я додаю різні пости із груп, на які підписано. Особливо це зручно, коли хочеш щось придбати у групах з продажу товарів, але необхідно мати час, щоб подумати, порівняти ціни. Тоді просто додаєш до чату «Вибране» все, що подобається, а потім з нього вибираєш. Ти ніби собі щось показуєш. Це лише один приклад того, як я використовую чат «Вибране».

Подібні можливості для спілкування з собою або свого роду блокнот для запису необхідної інформації є у ​​Viber. Називається він “Мої нотатки” і працює за тим самим принципом, що і Telegram.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі WhatsApp можуть сказати, що вони не мають таких можливостей. Але це не так. Для того, щоб чат з’явився, необхідно ввести в адресний рядок браузера: https://wa.me/38000000000″:HYPERLINK

Прописуєте тільки так, нічого від себе не додаєте. На початку цифри коду країни, а потім номер телефону.

У комп’ютерній версії WhatsApp, як і у WhatsApp Web, така можливість діалогу з самим собою теж є. Спробуйте щось записати в онлайн-версії і цей діалог з’явиться у Вас на телефонному месенджері.

Усі програми синхронізовані. Це може стати в нагоді, коли потрібно перекинути якісь фото чи відео з ноутбука чи комп’ютера на телефон, або навпаки.

Можна створити резервну копію чату та зберегти її на диску Google. Таким чином Ви захистите власну інформацію, щоб вона не загубилася.

Взагалі, можливості чату з собою такі самі, як і при листуванні з іншими людьми. Все, що можете надіслати іншим – можете надіслати і собі. Включаючи якісь нагадування у вигляді голосових повідомлень, дані геолокації, фото, аудіо, відео файли та інше. Спробуйте хоч раз скористатися цією функцією і відразу побачите одні її плюси і переваги.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.