Статті

ТОП-3 нових пристрої Xiaomi, які вже з’явилися у продажу

Share

Каталог різних пристроїв Xiaomi розширюється. У цьому списку представлені найсвіжіші товари, випущені азіатською компанією.

Xiaomi Smart Power Strip 2 , подовжувач з п’ятьма універсальними розетками 

Xiaomi нещодавно випустила на ринок Smart Power Strip 2. Це подовжувач із п’ятьма універсальними розетками. До нього можна підключати будь-який тип вилки. Так що вже не має значення, чи є вилка європейської, англійської, американської.

Подовжувач Xiaomi виготовлений із високоміцного матеріалу ABS. Мінімалістичний дизайн, білого кольору. Максимальна потужність – 2500 Вт та максимальне споживання струму 10 А. Кабель подовжувача довжиною 1,8 метра.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Smart Power Strip 2 має з’єднання Bluetooth. Його можна зв’язати з програмою Xiaomi Home для управління та контролю споживанням електроенергії. Також пристрій підтримує голосові команди. Спочатку цей продукт був запущений тільки для китайського ринку, але його можна знайти на платформі AliExpress. І придбати менш ніж за 20 євро – https://aliexpress.ru/item/1005003635537959.html

Електрична зубна щітка Xiaomi Mijia T301

Ще один з останніх продуктів Xiaomi – електрична зубна щітка з моторчиком, що забезпечує глибоке та ефективне очищення. Електрична зубна щітка Xiaomi Mijia T301 – одна з тих, що виділяються своїм відмінним співвідношенням ціни та якості. Незважаючи на те, що її вага становить лише 109 грамів, а дизайн також мінімальний, вона дуже ефективна.

Ця зручна електрична зубна щітка має сертифікат IPX8. Це робить її ідеальною для використання в душі або для безпроблемного глибокого очищення. Її моторчик здатний розвивати 31 000 оборотів за хвилину, а звукове очищення забезпечує «чистоту ротової порожнини на 360 °».

У електричній зубній щітці Xiaomi Mijia T301 є три режими очищення: нормальний режим, глибоке очищення та чутливий режим, призначений для того, щоб уникнути пошкодження чутливих ясен і віддати пріоритет ніжному, але дуже ефективному очищенню. Ще щітка оснащена внутрішньою батареєю, яка розрахована на 50 днів використання.

Нова електрична зубна щітка Xiaomi нещодавно дебютувала на китайському ринку, але її також можна купити через AliExpress всього за 28 євро – https://aliexpress.ru/item/1005003635369432.html.

“Розумна” іграшка для котиків Smart Pet

Plush Pie Smart Pet – це “розумна” іграшка, випущена на ринок через Youpin, краудфандінгову платформу Xiaomi. Іграшка виготовлена ​​із високоміцного матеріалу ABS, важить всього 49 грам і дистанційно керується через Xiaomi Home, щоб годинами веселитися з вашою кішкою.

Серед основних характеристик Plush Pie Smart Pet – яскраві кольори, привабливі для котячих. З іншого боку, Bluetooth-з’єднання дозволяє керувати його обертанням та переміщеннями.

Ще ця “розумна” іграшка для кішок має три різні режими гри: ручний режим, безперервне обертання і режим оповіщення, щоб вона рухалася щоразу, коли кішка взаємодіє з пристроєм. Крім того іграшка оснащена набором світлодіодних ламп, які загоряються червоним, зеленим та синім кольорами.

Усі функції Plush Pie Smart Pet підтримуються вбудованим акумулятором ємністю 300 мАг. Зараз її можна купити і через AliExpress за ціною трохи більше 14 євро – https://aliexpress.ru/item/1005003634800747.html.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Xiaomi
  • Останні записи

    Чому варто купити iPhone 13 у 2024 році

    У світі технологій щороку приносить нові пристрої та інновації, проте не всі користувачі прагнуть придбати…

    19.05.2024

    Новий iPhone SE представлять у 2025 році

    Журналіст The Information Уейн Ма розкрив терміни випуску нового бюджетного iPhone. За словами інсайдера, Apple…

    19.05.2024

    Небезпечний вірус заражає Windows XP і Windows 2000 відразу після увімкнення

    Недавній експеримент продемонстрував, наскільки вразлива стара класична операційна система Windows при підключенні до Інтернету. Буквально…

    19.05.2024

    Ще дві людини готові протестувати чіп від Neuralink 

    Як повідомляє ABC News, У найближчі місяці Neural Link готується пересадити свій інтерфейс мозок-комп'ютер (BCI)…

    19.05.2024

    Android-смартфони в ціновій категорії 500 доларів зростуть у ціні

    У мережі знову з'явилася інформація про те, що Android-смартфони подорожчають. Причиною цього є перехід на…

    19.05.2024

    Власники нових iPad Pro скаржаться на дисплеї

    Сервіс мікроблогів X і Reddit отримали безліч повідомлень від перших користувачів нового iPad Pro M4,…

    19.05.2024