Експерт назвав найкращі “бюджетні” компактні Bluetooth-навушники

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

На думку провідного YouTube-каналу «Чесний блог», найкращими на сьогоднішній день бездротовими навушниками за 1500 гривень можна вважати OnePlus Buds Z2. Це підтверджується їхніми характеристиками.

Реклама

OnePlus Buds Z2 за підсумками огляду провідного каналу Філіпа Бєлікова виявилися найкращими бездротовими моделями за ціною не більше 2 тисяч гривень. Експерт також перерахував їх основні параметри, завдяки яким навушники оминають конкурентів.

Час роботи разом з кейсом OnePlus Buds Z2 складає близько 7 годин, а зарядки протягом 10 хвилин вистачить на кілька годин. Також вони оснащені функцією шумоподавлення, вологозахистом, є підтримка Bluetooth 5.2. Важать вони всього по 4,5 г.

Правда, регулювати гучність музики за допомогою кнопок у них не можна. І це, звісно, ​​мінус, особливо у холодну пору. Хоча є варіант зміни гучності через голосового помічника.

Керувати відтворенням можна через дотик навушників. У комплекті з ними три варіанти накладок: маленького, середнього і великого розміру.

В офіційному додатку для навушників можна настроїти режим шумоподавлення, бачити рівень заряду та інші параметри.

Що стосується режиму шумоподавлення, то його перевагою є плавне включення та вимкнення. Крім того, загалом функція шумозаглушення працює добре.

За звучанням теж експерту все дуже сподобалося. І низькі, і високі, і середні частоти звучать саме так, як потрібно, і ще гучно. А під час витягування з вуха навушників відтворення автоматично зупиняється. Щоправда, для любителів ігор вони не підійдуть через затримку 9,4 мс.

Через глянсовий корпус на кейсі швидко з’являються натертості. Але проблема вирішується покупкою чохла. Ще один мінус – затримки у відтворенні, коли телефон знаходиться у задній кишені і ти нахиляєшся.

Працюють OnePlus Buds Z2 як із iPhone, так і зі смартфонами на Android.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ