Найкращі бюджетні смартфони листопада 2021 року

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

В цьому матеріалі розповімо про найкращі бюджетні смартфони від 6 до 8 тисяч гривень. Представники цієї цінової категорії далекі від флагманів, але все ж таки здатні задовольнити запити більшості середньостатистичних користувачів. У моделей за цю ціну гідний процесор та непогані камери, але на дисплей та інші другорядні для багатьох характеристики виробники практично не роблять ставку.

Реклама

Samsung Galaxy A32 (4/64)

Ціна: від 7 999 гривень.

Виходячи з сухих цифр, Galaxy A32 виділяється лише якісним дисплеєм Super AMOLED із частотою 90 Гц та великою батареєю. Процесор не особливо примітний, а обсяг оперативної пам’яті здається дуже малим. Однак реальний досвід використання багатьох покупців показує, що це чудовий смартфон для невибагливих користувачів — для повсякденних завдань продуктивності та камер вистачає, як і батареї. До того ж, ця модель одержала новий дизайн Samsung, і її задня кришка дійсно виділяється на тлі сірої маси.

Xiaomi Poco X3 NFC (6/64)


Ціна: від 6 799 гривень.

Xiaomi завжди позиціонувала смартфони суббренду Poco, як максимально доступні за ціною ігрові гаджети. Poco X3 NFC виявився саме таким: у нього найкращий у сегменті процесор (8-нанометровий Snapdragon 732G), дисплей із частотою оновлення 120 Гц та велика батарея на 5160 мА⋅год. Втім, ця модель сподобається не тільки людям, які планують грати на смартфоні добу безперервно, — камери теж не підвели, хоча найкращими в категорії їх не назвеш. Poco X3 NFC вийшов збалансованою моделлю з акцентом на продуктивність.

Xiaomi Redmi Note 10s (6/64)


Ціна: від 6 799 гривень.

Redmi Note 10s отримав дещо слабший процесор, екран зі звичайною частотою оновлення у 60 Гц, камери такі ж. Але є нюанси. По-перше, у нього AMOLED-дисплей – кольори більш насичені (хоч і за рахунок появи ШІМ). По-друге, смартфон на рік новіший і поставляється з Android 11 (а не з Android 10), і він підтримуватиметься на рік довше. Для людей, кому це важливо, такі нюанси варто враховувати. В цілому ж сам по собі смартфон вельми гідний, просто не настільки збалансований – на кожну перевагу є недолік.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: