Найкращі бюджетні смартфони листопада 2021 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В цьому матеріалі розповімо про найкращі бюджетні смартфони від 6 до 8 тисяч гривень. Представники цієї цінової категорії далекі від флагманів, але все ж таки здатні задовольнити запити більшості середньостатистичних користувачів. У моделей за цю ціну гідний процесор та непогані камери, але на дисплей та інші другорядні для багатьох характеристики виробники практично не роблять ставку.

Samsung Galaxy A32 (4/64)

Ціна: від 7 999 гривень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виходячи з сухих цифр, Galaxy A32 виділяється лише якісним дисплеєм Super AMOLED із частотою 90 Гц та великою батареєю. Процесор не особливо примітний, а обсяг оперативної пам’яті здається дуже малим. Однак реальний досвід використання багатьох покупців показує, що це чудовий смартфон для невибагливих користувачів — для повсякденних завдань продуктивності та камер вистачає, як і батареї. До того ж, ця модель одержала новий дизайн Samsung, і її задня кришка дійсно виділяється на тлі сірої маси.

Xiaomi Poco X3 NFC (6/64)


Ціна: від 6 799 гривень.

Xiaomi завжди позиціонувала смартфони суббренду Poco, як максимально доступні за ціною ігрові гаджети. Poco X3 NFC виявився саме таким: у нього найкращий у сегменті процесор (8-нанометровий Snapdragon 732G), дисплей із частотою оновлення 120 Гц та велика батарея на 5160 мА⋅год. Втім, ця модель сподобається не тільки людям, які планують грати на смартфоні добу безперервно, — камери теж не підвели, хоча найкращими в категорії їх не назвеш. Poco X3 NFC вийшов збалансованою моделлю з акцентом на продуктивність.

Xiaomi Redmi Note 10s (6/64)


Ціна: від 6 799 гривень.

Redmi Note 10s отримав дещо слабший процесор, екран зі звичайною частотою оновлення у 60 Гц, камери такі ж. Але є нюанси. По-перше, у нього AMOLED-дисплей – кольори більш насичені (хоч і за рахунок появи ШІМ). По-друге, смартфон на рік новіший і поставляється з Android 11 (а не з Android 10), і він підтримуватиметься на рік довше. Для людей, кому це важливо, такі нюанси варто враховувати. В цілому ж сам по собі смартфон вельми гідний, просто не настільки збалансований – на кожну перевагу є недолік.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.