Топ-7 найкращих маленьких смартфонів у 2021 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви любите компактні телефони, користуватися якими можна однією рукою, то ця стаття буде вам корисна, оскільки зараз намагаються зробити чим більше екран у телефоні. Це, звичайно, круто, але тільки для тих, хто любить таке. А є багато хто, яким не зручно тримати в руках об’ємні телефони. Для таких користувачів є чимало зручних телефонів маленьких розмірів. Сьогодні ми вас з ними познайомимо, і буде названо 7 найкращих маленьких смартфонів у 2021 році. Серед них будуть і на iOS, і Android.

Цей телефон хороший за багатьма критеріями. По-перше, він компактний, уміщається в руку і легкий в управлінні. По-друге, це ціна. Вона абсолютно доступна всім. По-третє, функції. Zenfone вважається найкращим із телефонів на Android. Звичайно, якщо брати камеру, то він поступається Pixel 5, але знімки він все одно робить добрі.

Google Pixel 5

Якщо порівнювати цей телефон з його попередником Pixel 4, то 5 трохи поступатиметься, але не у всьому. Так, він трохи слабший за потужністю, і не має Motion Sense та 3D Face Unlock, але він довше працює автономно та підтримує 5G. Камера в телефоні дуже хороша, корпус надійний та виготовлений з алюмінію. Також Pixel 5 має функції для викликів Hold for me та Call Screen.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За своїми розмірами, він чи не найменший. Дуже зручний та компактний. Якщо взяти наприклад Pixel 4a 5G, то він функціями майже не відрізняється і трохи дешевше, але він більше за розміром, а це не всім підходить.

Зараз багато говорять про нові Pixel 6 та Pixel 6 Pro/XL. Вони повинні бути абсолютно новими та наділені різними функціями порівняно з Pixel 5, а також матимуть Google Whitechapel. Хоча за розмірами буде швидше за все більше і до цього списку не увійдуть.

Google Pixel 4a

Цей телефон вважається дійсно найкращим із маленьких смартфонів. У ньому вмістилося все. Телефон з відповідним екраном, гарною камерою та просто легкий. Батарея в ньому на 3140 мАг тримає заряд не дуже довго, але це нічого, якщо врахувати інші характеристики. У Pixel 4a чудове програмне забезпечення, він буде підтримувати багато оновлень. Ціна доступна та повністю відповідає якості. Цей смартфон ідеально підійде для любителів компактності.

Також є Pixel 4a 5g, який підтримує 5G, але він вже буде більшим за розміром.

Samsung Galaxy Note 10

Цей телефон може здатися більше, ніж інші зі списку, адже дисплей має розмір 6,3 дюйми. Але зауважте, що рамка дисплея практично непомітна. Саме завдяки цьому телефон дуже зручний та маленький. Якщо докладніше про екран, це AMOLED – дисплей Gorilla Glass 6, який важко розбити чи пошкодити. Краї екрана вигнуті.

Процесор Qualcomm і він дуже сильний. Батарея на 3500 мАг. Швидкісна зарядка як у багатьох сучасних телефонів.

У цьому телефоні дійсно багато корисних та важливих функцій. Якщо брати новий Samsung Galaxy Note 20, то в ньому вже буде найбільше, але компактним він не буде і в наш список не увійде.

Samsung Galaxy S10e

Цей смартфон входить до категорії преміум і вважається найкращим із компактних телефонів. Вийшов він у 2019 році і коштував він тоді майже 800 $. Зараз його ціна коливається близько 500 $. Зниження ціни зрозуміле, адже є кілька мінусів. Наприклад, чіпсет тут старший, сканер відбитка знаходиться збоку, а налаштування камери не потрійне, а подвійне.

Незважаючи на це все, смартфон Samsung Galaxy S10e не поступається потужністю іншим дорожчим телефонам цього бренду. Є моделі, які відрізнятимуться найкращою якістю, але розмірами вони до цього списку точно не увійдуть.

iPhone SE 2020 року

Це телефон, який здивує вас низькою ціною та високою якістю. Дисплей має всього 4,7 дюйма. Потужний процесор – А13 Bionic. У цьому смартфоні є функції, яких зазвичай немає у бюджетних телефонах. Наприклад, бездротова зарядка, захист від вологи, корпус зі скла та металу.

Комусь може не подобатися зовнішній вигляд телефону або його камера, але це найкращий варіант за такі гроші та з таким розміром. Зараз виробники не роблять маленькі телефони з такими відмінними характеристиками.

iPhone 12 mini

Цей телефон багато в чому вражає. Екран у ньому OLED на 5,4 дюйми. Ця модель, крім того, що мала розміром та ще й тонка (0,29 дюйма). У руці лежить зовсім. Дивно, як для такого малого телефону, але процесор тут дуже потужний – A14 Bionic.

Усіх любителів фотографій дуже порадує камера. Вона тут подвійна і робить одні з найкращих фото.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.