Названо 3 спеції, які можуть продовжити життя

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Видання Express поділилося матеріалом, в рамках якого було перераховано три спеції, що сприяють продовженню життя.

До списку корисних для здоров’я спецій потрапив куркумін. За даними автора статті, він знижує ймовірність розвитку онкологічних та вікових захворювань.

” Куркумін може продовжити життя за рахунок інгібування перекисного окислення ліпідів, а також збільшує антиоксидантну активність” , – повідомляється в матеріалі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На підтвердження користі цієї спеції автор наводить результати дослідження вчених. У його рамках добровольців попросили додати до щоденного раціону чотири грами приправи та харчуватися так протягом місяця. В результаті в учасників на 40% знизилася поразка товстої кишки, яка могла перерости в онкологію.

Також у списку опинилася і кориця, яка, за даними джерела, зменшує рівень цукру в крові за діабету другого типу. Крім іншого ця спеція сприяє зниженню запалення, а екстракт кориці взагалі може знижувати поширення ракових клітин і призводити до їх відмирання.

Останній до переліку спецій, що продовжують життя, увійшла шавлія. Його назвали корисним для серця, а також покращення функцій мозку та пам’яті.

Матеріали характеру новин не можна прирівнювати до призначення лікаря. Перед ухваленням рішення порадьтеся з фахівцем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.