Названо 3 причини, чому варто міняти старий Android-смартфон на новий

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Більша частина користувачів смартфонів міняють їх на нові тільки тоді, коли вони вже просто не мають сил працювати, не тримають заряд акумулятора і тому подібне. Зазвичай, середнє комфортне “життя” смартфона складає не більше 4 років, але багато хто користується ними ще близько 2-х років, тобто 6 років.

Цілком логічно, що більшість користувачів не готові просто так викидати свій старий, але улюблений смартфон на смітник і витрачатися на новий. Сьогодні ми спробуємо вас впевнити в тому, що старий смартфон, після 3-4 років користування, краще утилізувати. Відповідно до цього, зараз буде названо 3 причини, чому варто міняти старий Android-смартфон на новий.

Безпека

Напевно ви вже не один раз чули про те, що Android – смартфони отримують важливі оновлення не більше 2-3 років. По завершенню цього періоду, смартфон не отримає нові версії Android, не отримає оновлення безпеки та інші важливі оновлення операційної системи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фактично, після 3-х років користування, ви втрачаєте захист свого смартфона від нових загроз, які з’являються щодня. Якщо хакери або інші зловмисники будуть націлені саме на смартфони під управлінням OC Android старих версій, то їм ніхто не буде заважати в пошуках вразливостей, а вони їх знайдуть.

Якщо така вразливість буде знайдена, то вся ваша конфіденційна інформація буде під загрозою розповсюдження, а в цьому мало чого приємного. Відповідно, краще не очікувати на таку неприємність, а користуватися смартфонами, які працюють під управлінням останніх версій Android.

Швидкість роботи

Якщо ви користуєтеся своїм смартфоном тривалий час, то могли звернути увагу на те, що інколи він починає працювати некоректно. Ідеальним прикладом стане запуск Google Maps або ж інших навігаторів, через які старий смартфон починає підводити, оскільки він просто не в змозі коректно працювати при тих навантаженнях, які на нього роблять навігатори.

Причиною такої повільної роботи та зниження продуктивності старого смартфона є те, що в нього старий процесор, малий обсяг оперативної та внутрішньої пам’яті, слабке охолодження і тому подібне. Щоб даремно не псувати свої нервові клітини і ніколи не з’їжджати не туди через старий смартфон, краще купити новий, навіть бюджетний, але з новим “залізом”.

Технології

В даному випадку навіть нема потреби багато розповідати, оскільки різниця між смартфоном випущеним 5-6 років тому і тим, який тільки нещодавно вийшов в реліз, неймовірно велика.

Нові смартфони, окрім нової начинки, отримують ще й великий набір нових функцій, без яких зараз досить складно. Прикладом може стати NFC, OLED дисплеї, кращі камери, більші акумулятори, нові датчики та багато інших нових можливостей.

Ну і не забуваємо, що новий смартфон і виглядає по-новому, в порівнянні з старим смартфоном, яким користувалися декілька років. Ми назвали три, але справді важливі причини, щоб придбати новий смартфон, хоча б бюджетний, але з новою версією Android.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.