Найдешевший iPhone, який варто купити у 2021 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Давайте на розбереиомь: далеко не кожен із нас може дозволити собі iPhone із актуальної лінійки. І справа навіть не так у грошах, як у самому факті озвученої суми. Так, є люди, які постійно цікавляться новими фішками пристроїв. Але більшість користувачів думає інакше. Їм потрібен просто гарний айфон без різноманітних наворотів та непотрібних функцій. Ще рік тому миб без вагань сказали, що це iPhone XR, проте зараз його прибрали з офіційного продажу. Що ж, задовольнятимемося тим, що є.

Знайти дешевий, але крутий айфон – завдання не з простих.

Не знаю, як у вас, а в нашій голові все ще залишилася теза, що айфон – преміальний продукт. Коли ми йдемо в магазин за новим пристроєм, щоразу завмираємо в очікуванні якогось дива. Хочеться торкнутися технологій і відчути всю магію продуктів від Apple.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Але все близьке оточення думає інакше. Вони стверджують, що телефон — лише машина для споживання контенту, не більше. Єдина вимога до нього – це більш-менш стерпна камера і відсутність підлагування. Ну, нічого, у нас і таке рішення є.

Зміст
  1. Чи варто купувати iPhone 11 у 2021 році
  2. iPhone SE або 11
  3. Мінуси iPhone 11
  4. Ціна Айфон 11

Чи варто купувати iPhone 11 у 2021 році

Як би ми скаржилась на iPhone 11, заперечувати очевидне – безглуздо. iPhone 11 – найкращий пристрій для повсякденних завдань. Тут є майже все, що вам може запропонувати сучасний смартфон від Apple:

  • Apple A13 Bionic, який без проблем тягне все, що є в App Store.
  • Великий 6,1-дюймовий дисплей безрамковий для перегляду відео.
  • Сканер обличчя Face ID.
  • Чудова автономність.
  • Камери: фронтальна (12 Мп, відео 4К 30 к/с, 720р) та тильна з двома об’єктивами (ширококутна та надширококутна; обидва – 12 Мп, зйомка відео 4К 60 к/с).
    Ну, самі подумайте. ТікТоки знімати – без проблем. Камера iPhone 11 впорається навіть зі складними знімками та відео. Можна, звичайно, сказати, що в одинадцятому немає нічного режиму для селфі-камери. Але, годі, ми тестували 12 Pro близько місяця і не помітили жодних проблем з цього приводу. А ви часто робите селфі вночі? Напишіть у коментарі.
Більшості користувачів камери iPhone 11 буде “за очі”.

Великий екран відмінно підійде для перегляду будь-яких роликів на YouTube. Особливо це актуально, коли лежиш в ліжку. Скільки б не намагалися пристосуватися до планшета – нічого не вийшло.

iPhone SE або 11


На питання вибору між iPhone 11 та iPhone SE 2020, мені здається, вибір очевидний. Застарілий форм-фактор, дизайн, камера…

iPhone SE 2020 у 2021 році почувається жахливо.

Відмінностей між двома гаджетами дійсно багато, причому досить критичних навіть для не дуже вимогливих користувачів. Ви тільки подивіться:

  • Маленький дисплей 4.7 дюйма проти 6.1 iPhone 11.
  • Touch ID. Відразу безліч проблем — рукавички, мокрі руки тощо.
  • Дуже слабка батарея, якої не вистачає навіть на добу використання.
  • Відсутність надширококутного модуля та дворазового оптичного зуму.

Банально застарілий корпус. У 2021 році iPhone SE виглядає просто смішно. Якщо вже з iPhone 11 користувачі скаржаться на широкі рамки навколо дисплея, то SE і взагалі. Зрештою айфони не так часто оновлюються, щоб відмовлятися від нового корпусу. iPhone SE, за фактом, те саме, що і шістка, яка вийшла ще в 2014 році.

Мінуси iPhone 11

Повторюємося, ми не говоритимемо про порівняння iPhone 11 з iPhone 13 Pro Max, а торкнемося лише тих фішок, яких може не вистачити для комфортного використання. Скориставшись одинадцятим близько двох років, ми для себе відмітили наступні недоліки.

Насамперед це, звичайно, IPS-матриця. Особливо актуально буде, якщо ви вибираєте пристрій на подарунок. При переході з Android-смартфона із частотою оновлення 120 Гц вашому презенту будуть офіційно не раді. Запевняю вас, екран здасться вам просто огидним.

Ця фотографія чудово демонструє і рамки, і дисплей iPhone 11.

Другим мінусом ми ю назвали б абсолютну відсутність естетичного задоволення від використання. З цим і зіткнулися багато користувачів, які придбали собі iPhone 11. Все в ньому добре, але чогось все одно не вистачає.

Просто телефон погано лежить у руці. Добре, що зараз можна побачити його на вітрині. Обов’язково зайдіть до магазину та спробуйте оцінити його у справі. Якщо все добре – беремо. Щодо рамок навіть не переживайте. Коли ми повернулися з iPhone 12 Pro, то взагалі не помітили суттєвої різниці за цим параметром.

Ціна Айфон 11

Раніше ми вже розповідали вам, що з появою iPhone 13 ціни на яблучні пристрої зазнали невеликих змін. Зокрема, iPhone 11 в офіційних ритейлерів Apple коштуватиме вам від 20 499 гривень залежно від конфігурації флеш-пам’яті. Сума для такого апарату просто шик. Запевняємо, телефон виправдає кожну витрачену копійку.

Якщо поставити собі за мету, то можна звернути увагу на сірий ринок. Там смартфон без проблем можна знайти дещо дешевше.

Чесно сказати, ми вкрай здивовані з того, що Apple залишила 11 у лінійці актуальних смартфонів. Куди краще було б залишити iPhone XR, адже він взагалі мало чим відрізняється від наступної моделі.

А як ви вважаєте? Який айфон варто брати, якщо хочеш заощадити без шкоди? Обов’язково поділіться своєю думкою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.