Астрологи назвали найстрашніші гріхи всіх знаків зодіаку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Знак Зодіаку, під яким ви народилися, часто визначає вашу долю та підштовхує до скоєння того чи іншого гріха. Найчастіше пристрасть до вад чи відступ від тих чи інших принципів відбувається у важкі моменти життя, коли нам нелегко справлятися з тими чи іншими проблемами. Тоді вихід, як не дивно, приходить від неприємного.

Енергетичний потенціал листопада-2021 року є настільки потужним, що може вимагати виходу із «зони комфорту» та зміни орієнтирів. Головне – не перейти остаточно на бік зла, пише Країна .

Щоб знати, з чим належить мати справу і які гріхи доведеться виправляти, склали докладний гороскоп для кожного знаку зодіаку. 3 листопада – найкращий день для глибокого самопізнання, покаяння та боротьби з пристрастями.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Овен (21.03 — 20.04)

Гнів і лють — найчастіші емоції, якими Овни неспроможна управляти. У моменти неконтрольованої агресії цей знак зодіаку може поводитися непередбачувано навіть самого себе. Навколишнім може серйозно не привітатись, якщо вони потраплять під гарячу руку цього вогняного знаку. Прояв їх почуттів часто буває настільки спонтанним, що завжди призводить до серйозних проблем. І в таких ситуаціях Овнам слід визнати, що їм потрібна допомога фахівця.

3 листопада для Овнів на перший план вийдуть складні зовнішні обставини, питання впливу та влади, досягнення особистих цілей.

Телець (21.04 – 21.05)

Ні для кого не секрет, що Тілець — аматор поїсти. Ці гурмани не мислять себе без задоволення від ситного обіду, солодкого десерту або вишуканої страви. Однак їхнє незнання почуття міри часом поширюється далеко за межі кулінарії. І якщо з обжерливістю вони так-сяк вміють упоратися, то з надмірним марнотратством, заняттям любов’ю, дорогими авто — навряд. У довгостроковій перспективі ці самозакохані знаки зодіаку найчастіше думають лише про власну вигоду.

3 листопада особливо гостро може виникнути питання надмірного споживання чогось, що доходить до марнотратства. При цьому Тельці можуть розглядати ресурси інших як джерело для реалізації бажаного, що є табуйованим для духовної чистоти цього знаку зодіаку.

Близнюки (22.05 – 21.06)

Близнюки — тонкі маніпулятори та вправні брехуни. Їх відрізняє звичка спотворювати інформацію, якою діляться з іншими. Нерідко історії обростають вигаданими подробицями чи властивим лише їм поглядам саму ситуацію. Як правило, Близнюки вдаються до обману, коли відчувають страх, незручність або гіркоту поразки. Вони ніколи не розкажуть іншим про свої помилки, не покажуть слабких сторін, не визнають провину навіть якщо неправі.

3 листопада – складний день для вашого знака. Місячну добу активізують глибокі та болючі життєві тріщини. Зате ви зможете навчитися розпізнавати справді сприятливий та важливий для себе досвід.

Рак (22.06 — 22.07)

Рак відрізняється зарозумілістю та звичкою засуджувати оточуючих. Це найбільш невдячний із усіх знаків зодіаку, який звик ставити себе на щабель вище за інших і найчастіше дозволяє собі те, що засуджує в інших людях. Самотні представники знака вважають своєю поведінкою правильною і нормальною, але варто їм зустріти людину, яку вони полюблять, Раки здатні змінитися. Закоханий Рак жертовний, його почуття часом доходять до того, що він забуває про все на світі і буквально схиляється перед об’єктом свого кохання. Втім, їм необхідно бути поруч із таким орієнтиром, щоб вони перестали думати та говорити виключно про себе.

3 листопада представники цього водного знаку можуть відчути себе нікому непотрібними та особливо нещасними. У цьому випадку потрібно терміново поділитися з рідними своїми переживаннями, щоб швидше отримати необхідну підтримку та подолати складну ситуацію.

Лев (23.07 — 23.08)

Лев перестане бути самим собою без надмірного егоїзму і закоренілої гордині. Втім, цей представник Зодіаку ніколи не приховує від інших те, що почувається повелителем життя. Він не здатний жити, керуючись чужими правилами чи великими істинами. Однаково погано Лев приймає поради та конструктивну критику. Він просто не допускає думки, що може бути гіршим за когось. Коли мова заходить про особисте життя, Лев демонструє свій характер, може ображатися через дрібниці і ніколи не вибачиться першим. Ці вогняні знаки настільки зарозумілі та самовпевнені, що навіть рідні люди від них сильно втомлюються.

3 листопада схильність Львів до ухвалення самостійних рішень може призвести до обурення оточуючих. Вам потрібно бути готовими до опору на свою адресу.

Діва (24.08 – 23.09)

Діви нізащо не зізнаються, що головною їхньою мотивацією в житті є почуття заздрості до успіхів інших. Якщо їм здасться, що у когось із друзів життя красивіше чи щасливіше, вони спробують з’ясувати всі секрети, щоб досягти такого самого результату. Однак якщо їм не вдасться стати лідерами, вони готові перетворити життя цієї людини на пекло. Також Діви просто одержимі мріями про те, щоб їм заздрили оточуючі. Особливо якщо це стосується особистого життя та романтичних побачень. Діви у всіх подробицях поділяться успіхами свого інтимного життя з тими, хто її не має. При цьому вони залишаться надзвичайно задоволені.

3 листопада перед Дівами виникне така життєва ситуація, коли їм доведеться довести, що вони вміють кохати когось, крім самих себе. Відкрийте нові обрії, розберіться, що вам потрібно, а що нав’язано ззовні.

Терези (24.09 – 23.10)

Якщо хтось і страждає на «зоряну» хворобу з усіх знаків зодіаку, то це Терези. Їм просто життєво необхідно виглядати найкращими в очах оточуючих. Часом прагнення отримати підтвердження своєї переваги сягає абсурду. Вони часто розповідають оточуючим та колегам по роботі про щось суто особисте і навіть заборонене. Все це в надії почути від інших людей лестощі. Така хизування часом представляє Терезів не в кращому світлі. Дбаючи виняткове про те, щоб виглядати красивим і здаватися щасливим, вони забувають, що в реальному житті не буває нічого ідеального.

3 листопада ідеальний світ Терезів може впасти, все почне йти не за планом, а самому знаку належить направити сили на вдосконалення своєї внутрішньої краси. Ви побачите, як тісно життя пов’язане з кризовими та навіть небезпечними ситуаціями. Втративши ілюзії, ви станете обачливими, навчитеся бути стриманими у прояві почуттів, суворішими в оцінках, обачними у зв’язках.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Болюча ревнощі переслідує багатьох Скорпіонів з дитинства. Вони з головою йдуть у відносини — робітники, дружні, любовні, намагаючись підкоряти людей та контролювати їхнє життя. Деколи Скорпіони не усвідомлюють, що перегинають ціпок, безцеремонно переступають особисті межі іншої людини. І тут варто відзначити, що ваше оточення ділиться на дві категорії – тих, хто приймає ваші правила гри і стає веденим, а також тих, хто вільний і засуджує вашу здатність перевершити рамки повсякденного.

3 листопада вам прекрасний день, щоб дозволити самим собі вийти за рамки звичайного, опинитися в центрі. Але не тягніть у гущавину подій тих знайомих або близьких, яким нехтує ваш спосіб життя. Це неминуче спричинить розрив.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Гріхом Стрільця можна назвати перелюб, тому що всі вади у Стрільців так чи інакше пов’язані з невмінням контролювати свої чуттєві пориви. Вони запросто залюблять того, хто не відповідає їм взаємністю, і, навпаки, стануть демонстративно холодними з тими, хто любить їх. Стрільці просто люблять фліртувати і стимулювати, заводити короткострокові романи, відчувати любов на міцність. Такі ігри часто обертаються тим, що цей знак втрачає інтерес до партнера та відмовляється підтримувати тривалі стосунки. Навіть закохаючись у когось по-справжньому, Стрілець тримає емоції при собі. Так що ніколи не знаєш, чи вміє він любити когось більше за себе.

3 листопада Стрільці зможуть направити свою енергію на кар’єрне просування та соціальний успіх. Втім, вам не уникнути несподіваних поворотів подій і неприємностей, якщо ви почнете, як і в любовних справах вивчати ситуацію під різними «кутами зору».

Козерог (22.12 — 20.01)

Головна порок Козерогов – жадібність і скупість на гроші, слова, емоції, вчинки. Іноді може здатися, що нездатність віддавати і ділитися з навколишніми благами виростає з почуття постійної конкуренції, яка нерідко поширюється і вашого сексуального партнера. Найчастіше Козерогам просто життєво необхідно бути вищими, сильнішими і кращими за інших. Але сувора правда життя полягає в тому, що порівнюючи себе з іншими, можна знецінити себе остаточно.

3 листопада вам необхідно задуматися про те, навіщо вам ставати найкращими та багатими, якщо ви просто не знаєте, куди витратите зароблене. Усіми досягненнями ви хизуєтесь перед оточуючими, не маючи найвищої мети і не усвідомлюючи своє призначення в житті — допомагати людям, піклуватися про близьких, втілювати чиїсь дитячі мрії. Побачите, що це принесе вам масу емоцій та радості, які не захочеться виносити напоказ.

Водолей (21.01 — 20.02)

Надмірна вимогливість до самих себе та самокопання надає деструктивний вплив на вашу професійну та любовну сферу. Ви настільки прагнете ідеалу та еталону всього, що пов’язане з красою, розумом, любов’ю, що забуваєте про те, наскільки недосконалі та багатогранні можуть бути ці категорії. Можливо, такі прояви характеру відбуваються через прагнення вашого знака до того, щоб змінити життя на краще, бажання еволюціонувати і розвиватися, рости над собою і недосконалістю цього світу.

3 листопада щось чи хтось похитне ваш перфекціонізм і дозволить вам хоч трохи розслабитися, дозволити собі бути іноді вразливими, слабкими, неідеальними. Саме життя сконцентрує увагу Водоліїв на базових та практичних речах, які змусять переглянути основні вектори розвитку.

Риби (21.02 – 20.03)

Риби люблять перебувати у світі фантазій, який далекий від реального життя. Але їм настільки ліньки позбавлятися рожевих окулярів, через які вони дивляться на всі біди цього світу, що це гальмує їх на шляху до успіху. І доки конкуренти йдуть далеко вперед, Риби надовго затримуються на одному місці. За представниками цього знака закріпилася слава ледарів, у яких на проблему перебуває лише одне рішення, які не здатні кардинально змінювати своє життя, виходити за межі «комфорту», ​​жертвувати своїм часом чи фінансами на користь інших. Ці нахлібники суспільства з радістю перекладають важку роботу на інших, у них багато справ і немає плану виконання завдань, найчастіше відсутня мотивація. Дуже часто представників знаку мучать головний біль, безсоння, тяжкість у шлунку.

3 листопада Рибам доведеться пожертвувати звичним способом життя, щоб досягти успіху. Придивіться людей, з якими ви давно знайомі. Втім, якщо ви належите до категорії розумних нероб, то можете продовжувати насолоджуватися своєю геніальністю і претендувати на найвищі посади в компанії. Оскільки сама по собі ліньки є гідністю лише у поєднанні з високим рівнем інтелекту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.