Один вдома в Хелловін: що подивитися з фільмів

31 жовтня відзначається Хелловін. І навіть якщо ви не збираєтеся одягатися в костюм вампіра або зомбі і прикрашати будинок гарбузовими ліхтарями – це не привід не подивитися старі добрі фільми про різну нечисть.

У нашому огляді – ТОП-5 фільмів, щоб ви змогли насолодитися естетикою закордонного свята.
Згідно з легендою, якщо безневинна дівчина в ніч Хеллоуїна запалить свічку в будинку сестер Сандерсон, то відьми встануть з могил і з’їдять усіх дітей у місті, щоб стати вічно молодими. Повір’я збулося через 300 років, і тепер давнім чаклункам треба звикати до сучасності. Але це не єдина проблема – у сестер з’являється хитрий супротивник.
Сімейка Аддамс. 12+
Хто ще не знає незвичайну сімейку Аддамс? Радимо подивитися фільм 1991 року про зустріч глави сімейства з його «блудним братом» Фостером, з яким Гомес посварився чверть століття тому.
Каспер. 6+
Найзворушливіша і найдобріша комедія про найдружелюбніше приведення від Стівена Спілберга – простежити за історією сміливої ​​дівчинки Кет, яка потоваришувала з примарою, її батька, який мріє зустрітися з покійною дружиною і, звичайно, за пригодами злих дядечок Каспера можна всією родиною.
Бітлджус. 12+
Чорна комедія Тіма Бертона про війну привидів із живими людьми – саме цей фільм приніс славу режисерові. А історія стара як світ: примарам не подобається, що в їхньому будинку з’явилися нові мешканці, тож усіма силами намагаються вижити своїх сусідів.
Страшні історії для оповідання у темряві. 16+
Хелловін 1968 року. Старшокласниця Стелла, велика любителька страшних історій, і двоє її друзів вбираються в безглузді костюми та йдуть гуляти. Так виходить, що хлопці виводять із себе шкільного задиру та хулігана Томмі і, рятуючись від нього, знайомляться з немісцевим хлопцем Рамоном, а потім вирушають у старовинний занедбаний особняк.
Будинок належав родині Беллоуз, усі члени якої загадково зникли майже 100 років тому, а про дочку сімейства Сару досі ходять моторошні легенди — нібито вона може вбивати, розповідаючи історії. Друзі знаходять потайну кімнату, і Стелла забирає додому книгу, де Сара писала свої оповідання, і на сторінках якої цього ж вечора з’явиться новий, а хуліган Томмі зникне без сліду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.