В яких випадках краще вимикати мобільний інтернет

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бувають випадки, коли краще вимикати мобільний інтернет. Сьогодні ми розповімо про ці випадки та яку користь можна від цього отримати.

Інтернет під час подорожі

Часто абоненти намагаються під’єднатись до інтернету під час поїздки по ненаселеній місцевості. Таким чином, пристрій постійно намагається знайти сигнал від найближчої вежі зв’язку. Часто всі вони знаходять на відстані і телефон то підключається, то відключається від них. Такі маніпуляції дуже сильно розряджають смартфон, а стійкий сигнал інтернету встановити так і не вдасться.

Краще просто вимкнути мобільні дані та ввімкнути їх у населеному пункті. Відключення від мережі під час поїздки допоможе вам заощадити трафік та заряд батареї

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Економія заряду батареї

На перший погляд, може здаватись, що Wi-Fi споживає у кілька разів більше заряду ніж мобільні дані. Але все чітко навпаки. Особливо це важливо, коли ваш смартфон швидко розряджається. Адже через мобільні дані ви отримуєте сповіщення, повідомленні, програми оновлюються, тощо.

Тому, якщо ви хочете зберегти заряд батареї, краще відключіть мобільні дані або перейдіть в режим польоту. Телефон не буде так швидко розряджатись та продовжить роботу на кілька годин.

Економія трафіку

Мало абонентів використовує тарифи з мобільним інтернетом. Тому, для інших абонентів які не мають так багато гігабайт, варто трішки економити.

Мобільний інтернет варто вимикати:

  • коли плануєте оновлення додатків. Ви можете також у Google Play вимкнути автооновлення. Оновлювати додатки варто лише за допомогою Wi-Fi;
  • вимикайте мобільні дані, коли плануєте оновити телефон. Часто смартфон оновлюється в нічний час. Сплануйте та вимкніть заздалегідь мобільні дані та ввімкніть Wi-Fi;
  • більшість абонентів користуються мобільним інтернетом в місцях, де немає Wi-Fi. Після повернення додому вимикайте мобільні дані та перемикайтесь на мережу Wi-Fi.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.