Функції MIUI, які зроблять ваш знімок унікальним

Камера MIUI є чудовим інструментом для якісних фото. Крім класичних режимів, портретної та макрозйомки є й інші функцій для створення креативних знімків. Ми розповімо вам про три режима, які точно трапляться вам в нагоді.

Режим діорами

Завдяки цифровому редагуванню, даний режим дозволяє створювати фото за рахунок імітації ефекту фотографування мініатюр чи моделі. Для того, аби скористатись даним режимом, необхідно:

  1. Перейти до «Камери» та відкрити режим фотозйомки.
  2. Запустити «Ефект діорами» в меню опцій (три верхніх лінії).
  3. Після активації з’явиться можливість виділяти ефекти лініями або по колу.

Довга витримка

Режим дозволяє захоплювати слід світла від автомобілів і формувати ефект безперервного променя світла. В налаштуваннях можна змінити час експозиції та / або активувати гід, щоб зробити фотографію з поправкою на горизонт ландшафту. Для зйомки в цьому режимі доцільно використовувати штатив на кшталт фірмової селфі-палки Mi Selfie Stick. Інструкція:

  1. Перейти в «Камеру», перейти до «Ще» та відкрити «Довгу витримку».
  2. Активувати «Неонові доріжки».

Режим «Supermoon»

Деякі смартфони «Xiaomi» можуть похизуватись режимами «Moon/Supermoon», завдяки яким відбувається автоматичне регулювання ISO, експозиції і інших параметрів. Для запуску опції необхідно:

  1. Перейти до «Камери».
  2. Натиснути «Ще» і запустити режим «Supermoon».

Після активації цього режиму камера автоматично налаштується на ідеальні значення, щоб домогтися максимально чіткого зображення Місяця. Однак, як і у випадку з режимом довгої витримки, доцільно використовувати штатив.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.