Gmail: як скасувати відправку електронного листа на телефоні?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоча багато хто цього не знають, можна скасувати відправку електронного листа в Gmail. Однак ця функція часто залишається непоміченою користувачами. Це тому, що, час появи на екрані і зникнення цієї дії становить всього кілька секунд, після чого можливість скасувати відправку електронного листа зникає назавжди. Після відправки повідомлення одержувачу у користувача є тільки невелика тимчасове вікно для використання цієї функції.

У цьому сенсі у вас буквально немає часу на помилку. Якщо ви вирішили, що з якоїсь причини це електронний лист не повинно дійти до одержувача, вам потрібно діяти швидко. Щоб краще зрозуміти цю функцію, ознайомтеся з покроковою інструкцією по її використанню нижче.

Gmail: як скасувати відправку електронного листа в додатку на телефоні?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крок 1. Увійдіть у Gmail зі свого мобільного телефону і імітуйте відправку електронного листа, щоб протестувати функцію. Заповніть поля та натисніть значок стрілки, щоб перейти вперед.
Крок 2. Відразу після цього додаток відобразить папку «Вхідні». А внизу екрана з’явиться чорне повідомлення. Воно підтверджує відправку електронного листа і пропонує можливість скасувати дію за допомогою кнопки «Скасувати».

У веб-версії

Крок 1. Процес дуже схожий на той, що описаний вище. Для початку надішліть листа електронною поштою в якості тесту.
Крок 2. На наступному екрані знайдіть зазначене вище повідомлення. На цей раз повідомлення буде розташовано в нижньому лівому кутку. Щоб використовувати інструмент, натисніть «Скасувати».

Тепер ви знаєте, як скасувати відправку електронного листа в Gmail. Але, перш ніж скористатися цими новими знаннями, пам’ятайте: опція доступна тільки протягом декількох секунд. Як тільки попередження покине екран, ви нічого не зможете зробити: електронного листа буде відправлено.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.