Як покращити якість фотографій на смартфонах Android?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чи задоволені ви фотографіями, які робить ваш смартфон? А чи хочете покращити результат?

Google Camera

То як покращити якість фотографій, які робить ваш смартфон без “танців з бубном”? Виявляється потрібно просто встановити правильну програму камери…
Пояснюємо : сучасна мобільна фотографія це величезна кількість обчислень, тому, в основному виграє не той смартфон, в якому більше мегапікселів камера, а той, в якого краще працюють алгоритми.

Практика показує, що серед Android смартфонів, найкращі алгоритми в компанії Google, які вона використовує у своїх пристроях – Google Pixel. І справді, їхні модулі камер з 12 мегапікселями, найчастіше знімають краще ніж смартфони з п’ятдесятьма, або навіть більше мегапікселями.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тому нам потрібно встановити програму Google камера, саме її використовують пікселі. Зробити це не важко, оскільки більшість смартфонів популярних брендів мають порти цієї камери для свого пристрою. Достатньо просто ввести в пошук вашу модель пристрою та додати “Google Camera Port”. Наприклад : “Redmi 9T google camera port”. Також можна попросити допомогу в фан-чатах моделі вашого смартфону, такі, наприклад, є в Telegram. Або знайти тематичні відео в YouTube.

Не кожен порт камери може коректно працювати на вашому смартфоні, але якщо пошукати та знайти “саме той”, то результат вас приємно здивує).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.