Експерти назвали 5 додатків для захисту особистих даних

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти перерахували 5 додатків для захисту персональної інформації. Названі програми здатні захистити конфіденційні дані, навіть якщо смартфон виявився в чужих руках.

Boxcryptor. Додаток-шифрувальник. Як зазначається, з його допомогою можна безпечно зберігати особисту інформацію – фото, відео, текст – на хмарних сервісах. Якщо доступ до файлів отримає стороння людина, додаток не дасть йому нічого прочитати або побачити – всі дані будуть зашифровані. Додаток можна встановити на Android, iOS і Windows-пристрої.

Inky . Це одночасно поштовий клієнт і шифрувальник. Додаток призначений для шифрування всієї поштового листування, працює з уже створеними поштовими скриньками і призначене для тільки для установки на комп’ютер. Досить ввести e-mail і пароль, програма відразу ж починає шифрувати пошту.

Її зручність в тому, що адресату необов’язково мати це додаток, щоб прочитати пошту користувача. Іншій людині прийде посилання і він зможе прочитати розкодований текст, при цьому лист залишиться зашифрованим для всіх інших.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

AppLock . Ця програма шифрує всі файли на пристроях. При цьому користувач може налаштувати рівні доступу для інших людей. Наприклад, інша людина зможе зателефонувати. але не зможе переглянути ніякі фото. Додаток доступний для пристроїв з Android, iOS і Windows.

Micro Guard . Захищає телефон від прослушки. Виступає в ролі мисливця за додатками. які намагаються отримати доступ до мікрофона, і блокує їх. Встановити додаток можна тільки на смартфони з Android.

TunnelBear . Захищає смартфон при підключенні до публічних Wi-Fi. Приховує IP-адресу від третіх осіб. Доступно для iOS і Android-пристроїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.