Названо 5 причин не купувати iPhone 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кожен любитель смартфонів чув про якість апаратні начинки айфонів, зокрема, iPhone 11, але було б несправедливо не згадати також про причини вибору на користь Android смартфонів, щоб не купувати його в якості основного. Отже, ось п’ять основних причини не купувати його.

App Store:

В Apple навіть ті невеликі доповнення у вигляді додатків, які на Android доступні безкоштовно, тут платні, а ті, що безкоштовні, обмежені. Тому, якщо у вас немає зайвих 500 доларів, не купуйте iPhone 11.

Факти:

На Apple переважна більшість додатків та ігор працюють тільки при підключенні апарату до інтернету, тому кожен раз, коли ви використовуєте програму або гру, вони будуть споживати трафік. Тому якщо у вас немає тарифного плану на 25 Гб даних на місяць, iPhone 11 – це не ваш телефон.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Накопичувач:

За ту суму, яку варто iPhone 11 з 64 гігабайтами пам’яті, можна купити Android з 256 гігабайтами, так що якщо зберігання даних – це ваш коник, iPhone 11 дає вам менше за більше.

Без кабелю:

Пам’ятайте, що в iPhone 11 більше немає 3,5-дюймового міні-джека. Тому якщо ви не хочете купувати додатковий аксесуар або навушники з блютузом, останнього випуску айфон змусить вас задовольнятися програванням через динамік або не включати музику зовсім. iPhone 11 скаже вам: залиш мене!

Розпізнавання осіб:

В Apple ви повинні розблокувати пристрій особою, і не тільки це, але й те, що воно повинно бути прямо спереду, інакше він не розблокується. З іншого боку, у Android є безліч інших можливостей на додаток до розблокування по обличчю, тому Apple відстає в найважливішому аспекті – призначеному для користувача досвід.

В перспективі:

Якщо жодна з перерахованих вище причин не є для вас важливою, тоді немає проблем, iPhone 11- це ваш телефон. Тоді поділіться в коментарях, за якими ще причин ви б його не купили?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.