Статті

Як вас можуть обдурити при купівлі смартфона

Share

Чи була у вас ситуація, коли при покупці телефону вам пропонують додаткові опції та аксесуари? Аналітик розповів про недобросовісних працівників, таким чином розводять своїх клієнтів. Ми розповімо про деякі з схеми.

Аксесуари. Менеджери з продажу користуються тим, що люди знають вартість чохла і захисного екрана. Тому і купують аксесуари за високою ціною.

Страховака. Багатьом покупцям нав’язують страховку від крадіжки смартфону. Спочатку може здатися, що послуга дійсно корисна. Але більшість покупців погоджуються на цю приманку, не ознайомившись з договором. У більшості договорів зазначено, що вартість телефону можна компенсувати тільки в тому випадку, коли крадіжка сталася в квартирі. А підтвердити крадіжку потрібно довідкою з поліції. Перевага страховки тільки одне: вона поширюється на технічні поломки, такі як розбиття скла.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пакет програм. Неодноразово менеджери з продажу пропонують встановити клієнтам пакет програм за чималі гроші. Хоча це всього перелік безкоштовних завантажених додатків з офіційного магазину. Яскравим прикладом є антивірус, який не несе ніякого сенсу. Але якщо вам так буде спокійніше і надійніше, це може зробити самостійно, а головне – безкоштовно.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Nintendo Switch 2 буде такою ж потужною, як Xbox Series S

    Буквально днями президент Nintendo підтвердив плани випуску нової ігрової консолі протягом наступних 10 місяців, а…

    10.05.2024

    Магнітне поле Землі видає страшні звуки: послухайте

    Фахівці NASA поділилися унікальним аудіо. Під час прослуховування складається враження, що його вирізали з малобюджетного…

    10.05.2024

    В Android 15 може з’явитися масштабування подвійним дотиком

    Пізніше цього року компанія Google планує представити Android 15. Технологічний гігант вже випустив кілька бета-версій,…

    10.05.2024

    Infinix в Україні анонсувала старт продажу ігрового смартфону серії GT

    Infinix в Україні представила ігровий смартфон для кіберспорту – GT 20 Pro. Новинка отримала процесор…

    10.05.2024

    Logitech випустила легкі навушники ZONE 300 із автономністю до 20 годин

    Logitech представила в Китаї бездротову Bluetooth-гарнітуру ZONE 300. Нові навушники забезпечують до 20 годин відтворення…

    10.05.2024

    Все, що ми знаємо про Lunar Lake, великі чіпи Intel наступного покоління

    Ми з вами, можливо, з нетерпінням чекаємо виходу нового покоління процесорів Arrow Lake від Intel…

    10.05.2024