Як вас можуть обдурити при купівлі смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чи була у вас ситуація, коли при покупці телефону вам пропонують додаткові опції та аксесуари? Аналітик розповів про недобросовісних працівників, таким чином розводять своїх клієнтів. Ми розповімо про деякі з схеми.

Аксесуари. Менеджери з продажу користуються тим, що люди знають вартість чохла і захисного екрана. Тому і купують аксесуари за високою ціною.

Страховака. Багатьом покупцям нав’язують страховку від крадіжки смартфону. Спочатку може здатися, що послуга дійсно корисна. Але більшість покупців погоджуються на цю приманку, не ознайомившись з договором. У більшості договорів зазначено, що вартість телефону можна компенсувати тільки в тому випадку, коли крадіжка сталася в квартирі. А підтвердити крадіжку потрібно довідкою з поліції. Перевага страховки тільки одне: вона поширюється на технічні поломки, такі як розбиття скла.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пакет програм. Неодноразово менеджери з продажу пропонують встановити клієнтам пакет програм за чималі гроші. Хоча це всього перелік безкоштовних завантажених додатків з офіційного магазину. Яскравим прикладом є антивірус, який не несе ніякого сенсу. Але якщо вам так буде спокійніше і надійніше, це може зробити самостійно, а головне – безкоштовно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.