Названо 5 бюджетних смартфони з подвійною камерою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сучасні смартфони здатні стати повноцінною заміною не тільки персонального комп’ютера, але і практично будь-який фотокамері. Так, на задній кришці багатьох смартфонів розташовується кілька камер. Наприклад, непоганими телефонами з подвійною камерою є такі моделі.

Xiaomi Mi A1

Придбати даний гаджет можна всього за 3000 грн. Це справжній хіт серед бюджетних смартфонів, що працюють на базі ОС Андроїд. На задній кришці телефону знаходиться два об’єктива по 12 Мп. Оптичний зум 2х. Також присутній фазовий автофокус. При цьому, одна камера з телеоб’єктивом, а інша – широкоугольная. Наявний портретний режим фокусується на конкретному об’єкті, що імітує роботу професійної камери.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Nokia 8 Dual SIM

Фінська компанія потроху набирає обертів в питанні виробництва смартфонів. Так, в свої гаджети вони встановлюють оптику Zeiss AG. При цьому, в Nokia 8 Dual SIM фотозйомку здійснюють одночасно два модуля. Після цього картинки накладаються один на одного і поліпшуються. Портретний режим забезпечує гарне розмиття фону. Крім цього, телефон може знімати одночасно на основний і фронтальний об’єктив. Ця функція називається «Бозі». Ціна смартфона коливається в межах 11 000 грн.

Apple iPhone 8 Plus

На задній кришці даного Айфона теж розташоване дві камери. Одна з них – це ширококутний об’єктив, а друга оснащена телеоб’єктивом. Роздільна здатність камер по 12 Мп. Ширококутний модуль має оптичну стабілізацію. Спалах оснащена функцією Slow Sync, що забезпечує рівномірне підсвічування як переднього, так і заднього планів. Крім цього, камера знімає в форматі 4К і здатна створювати якісний відеоматеріал. Придбати такий гаджет можна приблизно за 18 000 грн.

Samsung Galaxy S9 +

Вартість цього смартфона коливається в межах 22 000 грн. Це дорожче Айфона 8 Plus, але користувач за такі гроші отримає смартфон з найбільш світосильною камерою в світі. На задній кришці розміщені дві камери по 12 Мп кожна. Також присутній система шумозаглушення.

Honor 9

Це китайський бюджетний смартфон вартістю до 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, але не дивлячись на це він може порадувати користувача непоганою камерою. Основна камера складається з двох модулів – на 12 (кольоровий модуль) і 20 (монохромний модуль) мегапікселів. Процес фотографування задіє одночасно обидва модуля. На першому етапі з’являється монохромна картинка, а вже потім на неї накладаються різні відтінки. Кінцеве фото зберігається в дозволі 20 Мп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.