Перераховано 13 онлайн-сервісів для редагування зображень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Click.ru випустила в своєму блозі на “Хабре” матеріал про сервіси, які корисні всім, хто працює з візуальним контентом.

Всього в список увійшли 13 сервісів.

  1. Canva . Тут можна створити графіку для різних цілей. Є платна і безкоштовна версії. Існує додаток Canva для iOS і Android.
  1. Crello . Сервіс схожий з попереднім, тільки увагу в ньому трохи більше приділяється відео та анімацій. Точно так же є додаток, платний і безкоштовний варіант користування.
  1. Pablo by Buffer . Зручний для роботи над публікаціями для соцмереж. При цьому він повністю безкоштовний.
  2. Picture.Plus . Можна додавати текст на фото, стікери, змінювати фон. Сервіс надає користувачеві всі функції тільки по платній підписці. У безкоштовної версії при застосуванні більшої частини шаблонів на фото накладається логотип, а також немає фоторедактора.
  3. Pixlr . Створено для обробки фотографій. Є програми для смартфонів, Windows, а також веб-версія. Широкий вибір інструментів, ефектів і ін. Є платний доступ за передплатою, є безкоштовний – з обмеженням деяких функцій (наприклад, доступні лише самі базові інструменти).
  1. Befunky . У додатку або на сайті сервісу можна створювати колажі, графічні елементи і покращувати фотографії. Користуватися також можна платно і безкоштовно.
  2. Piktochart . Підійде, якщо ви шукаєте сайт, де можна працювати з графічними елементами. Але повноцінно ним користуватись реально тільки за гроші.
  1. Photo Editor . Чи впорається з самими основними завданнями типу обрізки фото або малювання на ньому. Сервіс безкоштовний.
  1. Sumopaint . Тут можна як створювати графіку, так і обробляти зображення. За платному тарифу доступні всі функції і без реклами.
  1. Fotostars . Спрямований на роботу з фотографіями. Є інструменти для ретуші, фільтри, ефекти і багато іншого. Все безкоштовно.
  1. Fotoflexer . Нагадує попередній сервіс, тільки цей англійською мовою. Теж все надається безкоштовно.
  1. Ipiccy . Для початку роботи досить просто перейти на сайт і завантажити фотографію. Платити за доступ до інструментів також не потрібно.
  1. Remove.bg . За пару кліків видалить фон з фото. Правда, при безкоштовному використанні у сервісу є обмеження за кількістю скачувань.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here