Працівник сервісного центру назвав найбільшу ремонтопридатність модель б/у ноутбуків

В одному з випусків VIK-on майстер по ремонту комп’ютерів і ноутбуків розповів, яку модель найпростіше відновити при поломці.

Незважаючи на те що фахівцю сервісного центру, не подобається компанія Lenovo сама по собі, він зізнався, що модель ThinkPad в плані комплектації – краща за інші ноутбуки. Правда, не у всіх лінійках.

Lenovo ThinkPad, як зауважив ведучий, вважалися ще кілька років тому одними з кращих в корпоративному сегменті, в тому числі за якістю клавіатури. Вони дійсно якісні. Але при цьому такі апарати “відлякують” людей своїм дизайном.

У Lenovo, нагадав провідний, є кілька лінійок ноутбуків на всі випадки життя. До них і варто придивитися при покупці. Це T-лінійка (бізнес-клас), L-лінійка (бюджетні ноутбуки), X (компактні апарати), W (найпотужніші, workstation). Перераховані ноутбуки – одні з найбільшою ремонтопридатністю, на думку фахівця. Навіть з точки зору заміни материнської плати, яку легко придбати навіть на AliExpress, а потім замінити. Навіть самостійно.

У той же час, наприклад, у Lenovo серії X1 ж, за словами експерта, погана система охолодження, і в цілому вони придатні до ремонту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.