Статті

Apple назвала найкращі програми 2021 року

Share
Час читання: 3 хв.

Взаємодія

У цій номінації відбирають додатки, в яких розробники змогли реалізувати зручний і зрозумілий інтерфейс. Першим переможцем став додаток з прогнозом погоди CARROT Weather – з унікальним оформленням і великою кількістю гумору.

Кращою грою в цій номінації вибрали Bird Alone, в якій для різноманітності геймплея використовуються жести і тактильний відклик.

Суспільна значущість

У цій номінації вибирають додатки, які допомагають людям вирішувати актуальні проблеми. Кращою вибрали програму Be My Eyes – вона допомагає сліпим і зі слабким зором розпізнавати об’єкти за допомогою камери і волонтерів з різних країн світу.

Серед ігор в цій категорії вибрали Albo – історія про дівчинку Альбі, яка рятує диких тварин від загибелі, тому що заповідник вирішили знищити заради будівництва нового готелю.

Візуальне уявлення і графіка

Тут відзначають додатки з красивим інтерфейсом і незвичайним дизайном. Кращим стала програма Loona від білоруських розробників, яка допомагає налаштуватися на сон за допомогою простих міні-ігор і музичних ефектів.

Найкрасивішою грою вибрали Genshin Impact з великим відкритим світом і деталізованої графікою.

Інновації

За допомогою нейромережевого модуля Core ML в пристроях Apple, додаток NaadSadhana допомагає музикантам розуміти помилки під час виконання вокалу.

Серед ігор інноваційною назвали League of Legends: Wild Rift, в якій розробники змогли акуратно перенести на мобільні пристрої геймплей з комп’ютерів.

Радість і веселощі

Кращим додатком для розваги дітей вибрали Pok Pok Playroom, який допомагає їм розвивати творчі здібності і експериментувати.

Найбільш захоплюючою грою обрали Little Orpheus – це платформер з цікавим сюжетом і зручними елементами управління.

Інклюзивність

Переможці в цій номінації змогли створити додатки, однаково зручні і корисні для людей різного походження, що володіють різними можливостями і що говорять на різних мовах. Кращим вибрали Voice Dream Reader – він вміє читати текст вголос практично з будь-якого джерела, включаючи PDF-файли.

Гра HoloVista підтримує безліч функцій універсального доступу, в тому числі різні види рухів для управління, розміри шрифту, контрастність тексту і інтенсивність звукових і візуальних ефектів.

Переможці конкурсу отримають безкоштовний софт від Apple, який допоможе розвивати свої проєкти і створювати нові додатки.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Для WhatsApp вийшло оновлення із функцією синхронізації контактів

    WhatsApp представляє нову функцію, яка дозволить вам легко додавати та керувати контактами на різних пристроях.…

    26.10.2024

    Режим «Не турбувати» стане ще зручнішим у Android 16

    Хоча Android 15 тільки почала поширюватися, давно вже ведеться робота над наступним великим оновленням системи та новою…

    26.10.2024

    Apple може випустити iPhone SE 4 швидше, ніж прогнозували

    Чутки про вихід нового iPhone SE 4 набирають обертів і, згідно з останніми даними, його…

    26.10.2024

    Google відстежує локацію користувача смартфона на Android

    Дослідження Cybernews показало, що Android-смартфони регулярно надсилають купу особистих даних — електронну пошту, номер телефону,…

    26.10.2024

    Чіпи Google Tensor продовжать відставати від Apple, Qualcomm та MediaTek

    Схоже, що Google знову готується до того, щоб його нові процесори для смартфонів не встигали…

    26.10.2024

    П’ять несподіваних характеристик смартфона, що впливають на якість фотографій

    Вже всім зрозуміло, що кількість мегапікселів не визначає якість фото. Головне — це розмір сенсора.…

    26.10.2024