Названо основні відмінності між Xiaomi Mi Band 6 та Xiaomi Mi Band 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не так давно, компанія Xiaomi випустила новий фітнес-браслет із лінійки Mi Band, який став продовженням Mi Band 5. З одної сторони, це чергова новинка, яку варто придбати, а з іншої сторони це пристрій, який є продовженням попереднього трекера. Цілком логічно, що власникам Mi Band 5 цікаво, чи варто оновлютися до нової версії, чи поточна ще зможе відпрацювати декілька років без нарікань. Зараз же, буде названо основні відмінності між Xiaomi Mi Band 6 та Xiaomi Mi Band 5, а ще вияснимо, чи варто купляти Band 6 маючи Band 5.

Дисплей

Основна відмінність між браслетами, яка кидається в очі — дисплей. Трекер Mi Band 6 отримав дисплей діагоналлю 1,56-дюйма, в порівнянні з 1,2-дюйма в Mi Band 5. Також можна помітити й зміни в формі дисплея, оскільки новинка отримала більш овальну форму, що позитивно відобразилося на комфорті користування браслетом. Зараз набагато зручніше читати текст, та й вся інша інформація читається набагато легше.
Новинка отримала таку ж технологію виготовлення дисплея (OLED), яскравість та автономність роботи (від 2-х тижнів при помірному використанні). Різниця також відчутна в щільності пікселів, оскільки Mi Band 6 отримав 326 ppi, а Mi Band 5 291 ppi. Якби не було, але читання вмісту при яскравому освітленні практично таке ж, як і в Mi Band 5.

Пульсоксиметр

Найбільшою різницею між цими фітнес-браслетами стала наявність пульсоксиметра в Mi Band 6. Нагадуємо, що пульсоксиметр відповідає за визначення рівня кисню в крові. Однозначно, очікувати від цього датчика в браслеті такої точності, як в професійних приладів, не варто, але виробники обіцяють максимально можливу точність вимірювань.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це все, більше різниці між цими браслетами ви не знайдете. Нагадуємо, що Xiaomi Mi Band 6 можна придбати в Україні за 1500 грн, а Mi Band 5 за 900 грн і очевидно, що власникам 5 версії нема сенсу купляти 6 версію. Хіба що заради пульсоксиметра.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.