Чому не варто носити телефон в чохлі?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільні телефони давно переросли своє початкове призначення. Сьогодні кожен з них являє собою цифровий комбайн, який може похвалитися широкою функціональністю. Часто люди купують дорогий смартфон, а потім ховають його в чохол.

Чому не варто так робити?

Виробник скрупульозно і довго створює кожну модель техніки. Фахівці вибирають матеріали, думають над ергономікою, тестують обладнання. Нерозумно було б відмовлятися від приємних тактильних відчуттів на користь сумнівного чохла. Адже навіть з фірмовими і дорогими накладками вже не можна шкірою відчути дотику скла, пластику та металу. Виходить, що половина зусиль розробників пропадає даром.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Може бути покупці прагнуть зберегти техніку для другого власника. За статистикою, більшість телефоном «вмирають” не діставшись до полиць барахолки. Це відбувається з різних причин, не завжди винні «одноразові» матеріали. Часто люди самі ставляться не надто дбайливо до своєї техніки. Але може бути саме тому і варто носити комунікатор в чохлі?

При легкому падінні кейс дійсно здатний уберегти смартфон від руйнування. Але в разі сильного удару не врятує жоден аксесуар. Більш того, на ринку є посилені версії чохлів, які нібито здатні протистояти форс-мажору більш ефективно. Як показує практика, обсяг і вага таких захисних накладок виходить за рамки прийнятного, що робить покупку безглуздою.

Можливо, у противників даної стратегії знайдуться аргументи. Але, все одно набагато приємніше користуватися смартфоном без всяких накладок, бамперів і чохлів!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.