Чи необхідні українцям безлімітні дзвінки та мобільний інтернет?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останнім часом, провідні оператори України пропонують все більше цікавих тарифних планів, які надають безлімітні дзвінки в мережі, велику кількість хвилин на інших операторів, та велику кількість тарифних ГБ (або безліміт) для користування мобільним інтернетом. Дивлячись на свої тарифні плани, часто виникає запитання, чи варто замінити свій старий тарифний план на більш актуальний. Щоб розібратися з цим, необхідно визначитися, чи необхідні українцям безлімітні дзвінки та мобільний інтернет? Чому відповідь на це запитання дійсно важлива? Тому, що більшість тарифних планів пропонують безлім або на дзвінки в мережі, або на інших операторів, або безлімітний інтернет. Зараз і вияснимо, чи вам потрібен безліміт.

Врахуйте свої потреби

Якщо ви офіційно зареєстрований абонент і у вас є особистий кабінет користувача, то можете переглянути свої виписки по кількості здійснених та використаних хвилин в середині мережі, кількості відправлених смс та кількості витрачених тарифних ГБ щомісяця. Якщо ви не маєте особистого кабінету, то просто перегляньте всі вихідні дзвінки і приблизно прорахуйте кількість хв, які ви “виговорили”. Також перевірте кількість відправлених смс на смартфоні, та кількість спожитих ГБ мобільного інтернету в налаштуваннях смартфона.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перевірте тарифні плани

Наступним етапом стане правильний вибір тарифного плану. Визначивши, що ви використовуєте найчастіше, перегляньте тарифні плани, які пропонує вам поточний оператор мобільного зв’язку. Найчастішою помилкою при виборі тарифного плану є те, що користувачі вибирають тариф по одній послузі, яку він пропонує. Для прикладу, вам потрібні безлімітні дзвінки в мережі і ви вибираєте перший, який пропонує це. Потім виявляється, що ви вибрали безлімітний зв’язок за 100 + грн, а додатково отримали 1-2 ГБ мобільного інтернету, якого зараз недостатньо, навіть для оновлень системи та додатків.

Порівняйте різні пропозиції

Після того, як ви вибрали тарифний план, який пропонує саме те, що вам потрібно, та ще й працює у вашій зоні проживання (що також дуже важливо), то варто порівняти його із тарифними планами, які пропонують конкуренти.

Якщо ви знайли тарифний план, який схожий до вашого, але він дешевше і гарантує кращу якість зв’язку, то можна змінити оператора мобільного зв’язку із збереженням свого номера.

В підсумку можна сказати, що всі тарифні плани, де пропонуються безлімітні дзвінки в мережі та безлімітні смс зараз неактуальні в більшості випадків. Зараз найважливішим є наявність безлімітного інтернету, 100+ хв в мережі та 100+ хв на інших операторів. В більшості випадків, при користуванні месенджерами та соцмережами, вам такого набору вистачить на цілий місяць і навіть дещо залишиться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.