Як швидко зарядити смартфон: дієві методи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сучасні смартфони часто оснащуються потужними багатоядерними процесорами, за допомогою яких можна здійснити практично все – відкривати дуже багато фото з месенджерів, грати в останні версії мобільних ігор і дивитися відео з роздільною здатністю HD!

Але все це не проходить безслідно для комплекту елементів живлення телефону! Він швидко розряджається! В цьому випадку знадобляться профільні зарядні пристрої, які зустрічаються не тільки в класичному дротовому виконанні, але навіть в бездротовому!

Найнадійнішими можна порахувати перші версії, деякі з яких здатні одночасно заряджати до 4 телефонів одночасно. Але більш дешевими можна порахувати моделі, здатні зарядити «всього» один телефон. Вони практичні, мають невеликі розміри і заряджають телефон через стандартний порт USB!

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Але зарядка відбувається швидко і якісно тільки в одному випадку – якщо ще використовується якісний шнур, здатний підтримувати силу струму до 5 А! Брати недорогі версії кабелів, здатних гарантувати силу струму до 0.7 А, не завжди може порахуватися вірним рішенням – зарядка акумулятора телефону ризикує відбуватися вкрай повільно!

Якщо у пропонованого шнура буде матися ще й правильна обплетення, зроблена з тканинної основи, силікону або м’якої гуми.

Що робити, якщо провідний тип зарядки телефону виявляється надмірно складним і незручним?

В умовах офісу або будинку краще застосовувати бездротові зарядні станції. І деякі з версій ще й оснащуються технологією швидкої зарядки у вигляді QC 2, яка дозволяє зарядити батарею телефону до 60% в стислі терміни! Флагманські моделі бездротових ЗП часто мають можливість зарядити не тільки батарею телефону, але також годин або планшетів.

У міському середовищі вигідно користуватися ще магнітними кабелями, вартість яких рідко перевищує $ 2. При цьому докуповується окремий сталевий коннектор, який і вставляється в порт зарядки телефону, і даний порт, який не буде розхитуватися, зможе прослужити виключно довго. В окремих випадках має сенс докупити магнітний тримач, на якому телефон можна не тільки повертати в будь-яку сторону, але і здатний швидко заряджати батарею апарату до високих значень.

Як бути на лоні природи? В цьому випадку рекомендується брати з собою новітні накопичувачі енергії у вигляді power bank, ємнісні значення яких часто складають до 50 000 мАг! Але для піших походів краще брати моделі зниженої потужності – аж до 10 000 мАг, відмінні низькою ціною, меншими габаритами і малою масою.

Дані версії накопичувачів обов’язково оснащуються ще захистом від короткого замикання, індикатором заряду, захистом від перезаряду або недозарядке. Якщо брати до уваги, що вони оснащуються міцним і легким пластиковим корпусом, то для підзарядки одного або декілька телефонів вони апріорі вважаються найкращим рішенням в умовах пішого походу!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.