Названо 5 додатків, які підвищують фокус та увагу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У наш час підтримка концентрації та уваги передбачає постійне стимулювання ваших пізнавальних здібностей. Зараз буде названо 5 додатків, які підвищують фокус та увагу, використовуючи ті самі пристрої, які вас спочатку відволікали.

1. Cognifit

Чудовий спосіб підвищити свою увагу та увагу – кинути виклик частинам мозку, які мають справу з цими областями. Один з найкращих способів зробити це – граючи в мозкові ігри та головоломки, призначені для вдосконалення когнітивних навичок.

Cognifit – це програма, яка тренує ваші когнітивні здібності, оцінюючи їх у режимі реального часу та порівнюючи з можливостями інших людей різного віку. Вони роблять це, використовуючи ті самі тести, що справжні лікарі використовують для моніторингу процесу реабілітації пацієнта.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Додаток включає тести, які стимулюють когнітивні функції та пластику мозку. Він також адаптує навчання для покращення фокусу та уваги завдяки вдосконаленим адаптивним алгоритмам та запатентованій методології.

Cognifit доступний через Apple Store та Google Play, а також у них є онлайн-ігри, в які ви можете грати! Ціноутворення може бути розбито за окремими особами, сім’єю чи бізнесом. Індивідуальний план включає 20 ігор, середній – 40, а елітний – 60.

2. Cold Turkey

Вас можуть відволікати соціальні медіа, Google, Youtube та ціла низка інших сайтів та додатків, ось чому така програма, як Cold Turkey, може вам допомогти. Влна блокує всі ваші улюблені сайти, ігри та програми, щоб ви могли зосередитися на роботі.

Кілька безкоштовних програм, які заблокували вміст, мають обхідні шляхи, де ви можете отримати доступ до вмісту, якщо ви дійсно хочете. Cold Turkey не дозволяє цього робити через замок. Це означає, що ви не можете вимкнути розширення або видалити програму під час блокування.

У про-версії ви можете заблокувати вміст за допомогою таймера, випадкового тексту, надісланого на ваш телефон, діапазонів часу, перезавантаження комп’ютера або пароля.

Професійна версія дозволяє створювати перерви, такі як техніка Помодоро , а також дозволи, які ви можете встановити для себе. Він також відстежує, які сайти ви відвідуєте найбільше, так що ви будете знати, як ви проводите час із Cold Turkey.

Безкоштовна версія додатка блокує основні сайти, але якщо ви оновите до повної версії pro версію за 39 доларів, ви отримаєте доступ до всіх функцій блокування, перерв, дозволів та паролів.

3. Lumosity

Додаток Lumosity бере сторінку від Cognifit і включає кілька ігор для мозку, щоб навчити ваш розум кращій концентрації уваги та пам’яті. Додаток відстежує ваш прогрес і застосовує найкращі ігри для мозку з урахуванням ваших конкретних когнітивних здібностей.

Щодня доступний новий набір веселих ігор, а також можливість перевіряти свої навички, щоб побачити, наскільки добре ви справилися. Ігри розроблені вченими, які адаптують вправи провідних дослідників і перетворюють їх на легкодоступні ігри для мозку.

Власна команда експертів Luminosity дозволяє їм постійно оновлювати свої ігри та веб-сайт на основі власних досліджень. Вони допомагають людям підтримувати високий рівень освіти та кваліфікації.

Lumosity скоригував ціни для окремих людей, сімей та команд. Фізичні особи мають можливість платити щомісяця (11,95 дол. США на місяць), щорічно (5 дол. США на місяць), два роки (3,75 дол. США на місяць) або довічно (299,95 дол. США). Сім’ї можуть платити щомісяця ($ 17,95 / місяць) щорічно ($ 8,33 / місяць) або два роки ($ 6,25 / місяць).

4. Noisli

Багато відволікаючих факторів навколо нас заглушують зайві звуки, але Noisli забезпечує фонові звуки, щоб зробити ваші робочі сесії продуктивними. Особливо це те, що ви не обмежені одним фоновим шумом; Ви можете вибрати декілька одночасно.

Ви можете використовувати їх веб-сайт, щоб перевірити деякі різні звуки для себе, щоб побачити, як це працює. Всього є 28 різних звуків, які ви можете використовувати разом і навіть змінювати рівень гучності для кожного з них.

Коли ви знайдете комбінацію, яка вам подобається, ви можете зберегти до 10 індивідуальних комбінацій звуку для відтворення в будь-який час. Поділіться своїми комбінаціями з друзями або колегами, оскільки вони можуть використовувати цей додаток для одного і того ж.

Ви можете змішувати та поєднувати звуки або використовувати список відтворення для певних цілей, таких як фокус, продуктивність чи сон. Після того, як ви звикли до комбінацій та списків відтворення, використовуйте коливальну функцію для автоматичного зміни гучності.

Ви можете платити за Noisli щомісяця або щороку та вибирати з безкоштовних, професійних та бізнес-планів. Плани Pro коштують 10 доларів на місяць, а лише бізнес-плани залежатимуть від кількості користувачів.

Додаток Noisli доступний для настільних комп’ютерів та портативних комп’ютерів під управлінням Windows або macOS. Ви також можете використовувати програму на смартфоні, але певні функції можуть бути недоступними, оскільки програма все ще розробляється.

5. Forest

За допомогою програми Forest ви можете зконцентрувати свою увагу , посадивши віртуальне дерево в додатку і спостерігаючи за його зростанням, залишатися зосередженим на своїй роботі. Якщо ви залишите програму, дерево псується і врешті-решт помирає.

Ліс знає, коли ви відволікаєтесь, тому що він просить вас заблокувати певні веб-сайти. Якщо ви відвідаєте ці сайти, ви нашкодите своїм деревам. Чим більше ви зосередитесь, тим більше дерев ви посадите, і врешті-решт, ви виростите власний ліс.

Компанія співпрацює з Trees for the Future, яке садить справжнє дерево кожного разу, коли людина витрачає свої віртуальні монети на одне. Ця програма доступна як розширення для Chrome, Apple App Store та Google Play. Він коштує $ 1,99 і має кілька покупок у додатку для віртуальних монет.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.