ТОП-6 Android додатків для обробки фото

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні в кожному смартфоні є камера. При цьому, багато користувачів не просто фотографують, але ще і хочуть накласти на знімки спецефекти і іншим способом їх відредагувати. Так, варто звернути увагу на наступні додатки, що дозволяють істотно змінити будь-яку фотографію. Інформує портал iTechua .

Фоторедактор від Aviary

Програма оснащена всіма необхідними інструментами і інтуїтивним інтерфейсом. Даний фоторедактор вважається багатофункціональним, а тому він відмінно підійде як новачкам, так і професіоналам. Це дозволить розібратися у всіх тонкощах редагування фотознімків. Користувач зможе вибрати одне з 12 спецефектів, видалити червоні очі і навіть відбілити на фотографії зуби. Також можна додати написи, стікери. Ще додаток дозволяє налаштовувати яскравість, колірну гамму і контрастність. Можна навіть зайнятися звичайним малюванням. При необхідності можна змінити різкість.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Snapseed

Цей фоторедактор можна сміливо відносити до професійного. Він має 29 інструментів і велику кількість фільтрів для редагування фото. Також користувач може створити і зберегти власний стиль, зробити корекцію осіб і при необхідності об’єднати два знімки в один.

LightX

Крім стандартних функцій даний досить просунутий редактор порадує додатковими можливостями. Додаток має безліч професійних інструментів, за допомогою яких можна змінити задній фон і навіть трансформувати об’єкт. Ще можна застосувати фоторамку, стікери або зробити колаж.

Photo Lab

Має понад 800 спецефектів, завдяки яким зі звичайної фотографії можна зробити справжній витвір мистецтва. Можна додавати стікери, меми, анімації, підписи і вносити інші зміни в фотознімок. Додаток порадує користувача професійними фільтрами.

Adobe Photoshop Express

За допомогою такого безкоштовного додатку можна створювати на смартфоні колажі і редагувати будь-які фотознімки. У додатку можна знайти більше 80 спецефектів, функцію корекції і видалення дефектів, водяні знаки. Відредаговане зображення можна розмістити в будь-якому соціальному мережі.

PicsArt Photo Studio

Це непоганий фоторедактор, який підходить для використання на Андроїд. Програма має більше 110 млн установок і створена для користувачів мережі Інстаграмм. Ще в програмі є понад 5 млн стікерів і кліпартів. При бажанні користувач може створити колаж. Так, для колажу представлено більше 100 шаблонів. Стікери з клипартами абсолютно безкоштовні. Є навіть можливість редагування фотографій друзів у групових чатах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.