Як швидко зарядити смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багатьом власникам смартфонів вже відомий один факт – в силу використання потужного процесора з декількома ядрами, батарейна частина має властивість швидко розряджатися. І тут на перший план виходить можливість швидкого і якісного заряду для власного телефону. Це зробити неважко, оскільки в наш час батарею телефону можна зарядити не тільки провідним, але і бездротовим способом.

Найоптимальнішим вибором позначиться перший варіант. Досить купити зарядний пристрій підвищеної потужності, як з його допомогою можна зарядити одночасно до 4 телефонів! Деякі версії ЗП мають ще функцію підсвічування, яка вкаже на одне – обладнання працює. Щоб заряд батарейній частини телефону міг проходити якомога якісніше, то потрібно звертати увагу на кабель. Кращі версії кабелів підтримують до 5 А, оснащуються ще і якісної опліткою з тканинної, силіконової або сталевої основи і мають на кінці гофру, завдяки якій кабель зможе витримувати сильні фізичні впливу і передчасно не ламатися!

Часом провідний тип зарядки може не влаштовувати користувача. В цьому випадку краще вибирати бездротову зарядну станцію, на столику якої і розміщується і смартфон – батарея заряджається гранично швидко, оскільки деякі версії бездротових станцій маю технологію QC2, що дозволяє зарядити батарейну частина телефону до 60 відсотків за якісь хвилини. І це ще не все – за допомогою бездротових станцій можна зарядити батарею не тільки телефону, але також годин або планшетів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Великий недолік всіх смартфонів – це слабкий порт зарядки. Якщо він швидко розхитується від частого фізичного впливу, то краще вибирати магнітний кабель, в комплекті якого є сталевий коннектор, кінець якого вставляється в порт зарядки телефону. І інше вважається просто справою техніки – кабельна частина обладнання з’єднується з коннектором за допомогою магнітної технології, і порт зможе прослужити виключно довго.

Непоганим рішенням для користувача також виявиться придбання магнітного утримувача – телефон можна запросто крутити в межах 360 градусів і одночасно заряджати батарейну частина телефону досить швидко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.