Новини України та Світу

Найкращі смарт-годинники, які можна купити прямо зараз

Share

Якщо смартфони вже стали звичною частиною нашого повсякденного життя, смарт-годинники досі залишаються чимось незвіданим для багатьох людей. Безумовно, це необов’язковий і достатньо дорогий девайс, але він може стати чудовим помічником та компаньйоном для вашого смартфона. Ми підібрали для вас найкращі смарт-годинники, які варто розглядати зараз при виборі.

Apple Watch Series 6

Якщо ви власник iPhone, то Apple Watch Series 6 – найкращий варіант для покупки на даний момент. Основна фішка Apple Watch – це велика кількість сторонніх додатків для смартфона, які підтримують інтеграцію з Apple Watch, а всі сервіси Apple мають дуже багато фішок, доступних з Apple Watch.

Також слід звернути увагу на те, що Apple Watch – це чудовий фітнес-трекер. Він достатньо непогано вимірює рівень серцебиття, GPS-датчик також добре працює. Також є багато додатків для трекінгу сну, які пропонують дійсно непогану функціональність. У випадку, якщо ви не хочете переплачувати за Apple Watch Series 6, варто придивитися до Apple Watch.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy Watch 3

Samsung Galaxy Watch 3 – це один з найкращих смарт-годинників у тому випадку, якщо ви користувач флагманського Android-смартфона, особливо від Samsung. Начинка у ньому досить потужна, дизайн виглядає дуже сучасно та преміально, особливо хорошим у цьому поколінні є поворотний круг.

Samsung Galaxy Watch 3 має непогану автономність у порівнянні з конкурентами, а також досить непоганий функціонал, який в парі з хорошою продуктивністю дає чудовий досвід користування. Щоправда, у цього смарт-годинника не так багато сторонніх додатків, як у Apple Watch, але загалом він може запропонувати дуже хороші можливості та багато фішок.

Mobvoi TicWatch Pro 3

У випадку, якщо ви хочете смарт-годинник з операційною системою Wear OS, слід звернути увагу на Mobvoi TicWatch Pro 3. Це перший девайс, в основі якого лежить флагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 4100, в парі з яким працює 1 ГБ оперативної пам’яті.

До головних плюсів TicWatch Pro 3 слід віднести чудову автономність, стильний дизайн, два шари дисплея, один з яких може відображати статусну інформацію, будучи енергоефективним, а інший – виконувати всі розумні функції операційної системи Wear OS. Крім цього, у Mobvoi TicWatch Pro 3 досить хороший датчик серцебиття.

Garmin Venu

Garmin – це, можна сказати, окремий сегмент та окремий вид смарт-годинників, адже він поєднує фішки смарт-годинника з хорошою автономністю та дуже хорошими можливостями в плані трекінгу параметрів тіла власника. Девайс оснащений чітким OLED-дисплеєм та має автономність на рівні 5 днів.

З фішок слід звернути увагу на підтримку Garmin Pay, унікальні вправи для дихання, а також точний трекінг сну та фізичних активностей. Єдиним недоліком цього, безумовно, флагманського смарт-годинника є його ціна, але це досить очікувано, оскільки рішення Garmin завжди коштували немало.

У випадку, якщо у вас немає коштів для покупки такого девайса, краще звернути увагу на фітнес-браслети, які також часто пропонують непогані характеристики в плані вимірювання параметрів тіла власника, але при цьому мають навіть кращу автономність та коштують в рази менше. Але, на жаль, слід розуміти, що це буде вже не смарт-годинник з його дизайном та фішками.

Withings ScanWatch

Окрім смарт-годинників та традиційних годинників, є ще проміжний варіант – гібридні смарт-годинники, які поєднують дизайн традиційних пристроїв та фішки сучасних розумних годинників. Одним з найкращих представників цього класу пристроїв є Withings ScanWatch, який виглядає, як стандартний годинник, але має маленький OLED-дисплей для базових функцій.

Слід звернути увагу на те, що у годинника, незважаючи на його консервативний вигляд, є можливість зняття електрокардіограми, пульсоксиметр для відстеження рівня кисню в крові, GPS-модуль та точний датчик серцебиття. Цей варіант найкраще підійде у тому випадку, якщо вам потрібен девайс, максимально схожий на традиційний годинник.

Висновки

Є ще багато смарт-годинників, які варті вашої уваги, але ми розглядували найбільш популярні, преміальні, функціональні та універсальні. Вибравши будь-яких з представлених вище годинників, ви точно будете задоволені своїм вибором. Головне – при виборі спертися на ті критерії, які є для вас найважливішими та визначитись, що для вас не настільки важливе, що ним можна пожертвувати заради іншої фішки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Ben Jamin

Редактор який пише тільки чесні новини. Знає назви всіх смартфонів Samsung.

Опублікував
Ben Jamin
  • Останні записи

    Як зарядити телефон без електрики: 12 простих способів

    Тотальне вторгнення Російської Федерації та регулярні обстріли наших сіл і міст ворожими безпілотниками та ракетами…

    08.05.2024

    Е-кабінет для військовозобов’язаних запустять у червні: які дані у ньому будуть

    В Україні електронний кабінет військовозобов'язаного планують запустити на початку червня 2024 року. Про це повідомила заступниця голови Міноборони Катерина…

    08.05.2024

    Які смартфони Motorola мають отримати Android 15

    15 версія Android ще не вийшла, але автори порталу Gizmochina вже підрахували, які пристрої Motorola…

    08.05.2024

    Apple запатентувала конструкцію шарніру для складаного iPhone

    Ще у жовтні 2023 року Apple подала заявку на патент, який описує конструкцію шарніру для…

    08.05.2024

    iPod Nano з’явився в рекламі Apple, присвяченій ще тоншому iPad Pro

    Новий iPad Pro змістив iPod nano з позиції найтоншого пристрою в історії компанії Apple, і…

    08.05.2024

    Головна функція Galaxy 2024 раптово з’явилася на iPhone

    Компанія Google впровадила у свій iOS-додаток опцію швидкого пошуку інформації після того, як її презентували…

    08.05.2024