Названо Топ-5 переваг Android над iOS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кожен вибирає смартфон на свій розсуд і одним з критеріїв для вибору є вид операційної системи, на базі якої працює гаджет. На сьогоднішній день популярними є такі ОС як Андроїд і iOS. При виборі гаджета варто враховувати, що Андроїд має наступні переваги.

1. Андроїд надає користувачеві можливість отримати виняткові права на управління телефоном. Вони ще називаються root-правами. Смартфон, що працює на Андроїд, дозволяє завантажувати в нього будь-які файли з мережі. Що стосується операційної системи iOS, то вона дозволяє лише пересилати мультімедіафайли з iCloud Drive. З мережі завантажувати файли не вийде.

2. Користувач не може втручатися в роботу операційної системи iOS. Якщо його щось не влаштовує, то йому нічого не залишається, як просто далі користуватися телефоном і терпіти всі незручності. Що стосується гаджетів, які працюють на Андроїд, то в них можна встановити різні програми, підвищивши тим самим функціонал смартфона. Також можна позбутися від непотрібних функцій, видаливши ті чи інші програми.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

3. У Андроїд можна кастомізувати зовнішній вигляд, чого не можна зробити в iOS. Це одна з головних причин, по якій багато користувачів відмовляються від покупки смартфонів, що працюють на iOS. Що стосується андроїдів, то в них можна змінити меню до невпізнання. Можна навіть поміняти зовнішній вигляд шрифтів.

4. У iOS можна запускати всі програми в фоновому режимі. Наприклад, не вийде згорнути менеджер завантажень, а в цей час користуватися будь-яким іншим додатком. Це призведе до переривання завантаження. На Андроїд є можливість запуску відразу декількох програм. При цьому, кожна з них буде працювати одночасно з іншими. Максимальна кількість одночасно запущених додатків буде залежати від того, наскільки багато в телефоні оперативної пам’яті. Як тільки оперативна пам’ять закінчиться, так користувачеві не вдасться запустити якийсь новий додаток.

5. До гаджетам, які працюють на базі операційної системи iOS, можна підключити провідні пристрої. Зокрема, мишку або клавіатуру. Для реалізації такої задумки необхідно додатково купувати досить дорогі аксесуари. Що стосується підключення периферійних пристроїв до Андроїд, то для цього буде потрібно OTG кабель і не більше того. Його вартість невелика і складає близько 30-40 грн. За допомогою даного кабелю до смартфону можна навіть підключити жорсткий диск і прямо з нього дивитися фільми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.