Складено рейтинг найкращих телевізорів 43-65 дюймів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Абсолютно різні моделі телевізорів, яких не перелічити, як зробити правильний вибір, щоб техніка прослужила довго і показувала якісне зображення?

Допоможе зробити правильний вибір рейтинг телевізорів.

Класифікація техніки
Класифікується техніка на 2 види:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

• за типом матриці;
• за розміром екрану.

OLED, IPS, QLED, TN – ці моделі підтримують 4К. OLED – показує повний огляд картини високої якості, добре передають чорний колір. QLED матриця, вважається довговічною моделлю і теж добре передають чорний колір.

Модель IPS – це бюджетний варіант хорошої якості. Модель TN вже застаріла і не актуальна навіть для бюджетного варіанту.

LED екран краще купувати при наявності 50 дюймів. OLED екрани виглядають солідніше на 55 дюймовому телевізорі.

За розміри екрану телевізори бувають:

• 32 дюйма;
• від 43-49 дюймів (бюджетний варіант);
• від 49-55 дюймів (середньо цінової);
• від 55-80 дюймів (преміальний).

Маленький екран не дає можливості оцінити всі якість техніки. Телевізори від 43 дюймів до 49 (бюджетний варіант), дозволять оцінити всю перевагу техніки.

Рейтинг телевізорів
Розглянемо бюджетні варіанти техніки і телевізори преміум класу з великою діагоналлю:

1. Xiomi Mi TV 4S 43 T2 – система управління телевізора Google Android TV, сучасна модель зі стильним дизайном. Технологія Dolby Audio зі стеріодінамікамі гарантує хороший звук. Екран LCD з підсвічуванням LED, передає барвистість і реалістичність сюжетів. Телевізор підтримує HDR. Прекрасна графіка і яскраво виражений колір ефективно відточує кожен крок і рух. Вузькі екранні рамки створюють виразний ефект повного занурення.
2. Samsung UE50NU7002 – недорогий смарт телевізор з 50 дюймовим екраном має покриття антивідблиску. Підтримує HDR, розумна платформа базується на операційній системі Tizen, підтримує доступ до мережевих сховищ. Є функція голосового управління. Підключення до інтернету виконується за допомогою Wi-Fi і за допомогою LAN. Оснащений цифровим тюнером, який підтримує DVB-C, DVB-C2, DVB-T2.
3. Sony KD-55XG9505 – японська модель телевізора 55 дюймів. Матриця типу VA з процесом X1 дає хороший кут огляду. Модель виробляє 30-бітну колірну гамму кольорів, має якісне підсвічування Direkt LED. Телевізор має багато опцій і якісний звук. Висока ціна на дану модель виправдовує очікування покупців.
4. JG OLED65C9 – 65 дюймовий телевізор з якісним екраном антивідблиску. Модель має 2 сабвуфера, що гарантує якісний звук. Пульт телевізора мультимедійний з указкою. Є 4 роз’єми HDMI. Є зручне екранне меню, що дозволяє контролювати функції розумного будинку.

Купуючи телевізор з різними функціями, потрібно орієнтуватися на розмір монітора. Великий монітор дозволить оцінити всі нові технології. Функція HDR має бути присутня на таких екранах.

Вибирайте телевізор відомих компаній орієнтуючись на функції моделі та розмір екрану і ви не розчаруєтеся якістю кольору і звуку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.