Статті

ТОП-7 найкращих смартфонів, які очікуються в 2021 році

Share

За минулі роки смартфони пройшли довгий шлях. Ще в 2000-х роках ми користувалися смартфонами з крихітними екранами і повільним інтернетом. Після серії крутих і досить потужних технологічних стрибків смартфони проклали шлях розвитку багатофункціональних пристроїв. Але що далі, які інноваційні рішення ми можемо зустріти в смартфонах майбутнього?

Технології нового століття, такі як мережі 5G і штучний інтелект, додають родзинку, необхідну для підняття апетиту в цих висновках. Але якою буде нова область конкуренції серед таких гігантів виробників смартфонів, як Apple , Samsung , Huawei , Google і т. і.?

В першу чергу очікується, що підтримка мереж нового покоління 5G стане стандартною функцією не тільки для флагманів, але і для смартфонів середнього і бюджетного класу. У 2021 року ми побачимо більше екранів з частотою оновлення 144 Гц (і навіть швидше!), А це хороша новина для тих, хто любить грати в ігри і дивитися відео.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Складні конструкції смартфонів стають дешевшими і довговічнішими, а технології акумуляторів також постійно вдосконалюється. Відбувається постійне поліпшення програмного забезпечення, готуються до виходу операційні системи Android 12 і iOS 15, не кажучи вже про перших смартфонах на процесорі Snapdragon 888.

У цій статті ми зібрали деякі з очікуваних в найближчому майбутньому смартфонів, які можуть зробити революцію в сценарії розвитку нових технологій в 2021 році.

1. OnePlus 9 – 23 березеня

Як і Samsung, OnePlus також випускає свій новий флагман трохи раніше, переходячи від звичайних термінів, які випадають на квітень / травень до випуску OnePlus 9 до 23 березня 2021 року.

2. Oppo Find X3 – 14 квітеня

Oppo представила серію Find X3 , причому смартфони офіційно надійдуть в продаж з 14 квітня, хоча попередні замовлення стартують 31 березня.

3. Asus ROG Phone 5 – квітеня

Asus представила серію ROG Phone 5 , яка складається з трьох ігрових смартфонів з високими технічними характеристиками: процесор Snapdragon 888 , OLED -дисплей з частотою оновлення 144 Гц і до 18 Гб оперативної пам’яті.

4. Honor View 40 – 1 квартал 2021

Honor представила V40 в Китаї в січні 2021 року, але ми все ще чекаємо офіційного повідомлення про запуск смартфона в Україні.

5. Black Shark 4 – 1 квартал 2021

Black Shark 4 вже знаходиться в дорозі, і цілком ймовірно, що ми побачимо цей новий смартфон від суббренда Xiaomi приблизно в березні-квітні 2021 року.

6. Huawei P50 – 1 квартал 2021

У компанії вже була анонсована лінійка смартфонів Mate 40 , так що наступним кроком Huawei стане серія P50 , яка, як очікується, буде анонсована в березні 2021 роки, якщо компанія буде слідувати своєму звичайному циклу випуску.

7. Realme 8 – перший квартал 2021

Вихід серії Realme 8 виразно знаходиться вже не за горами. Це стало відомо, тому що компанія вже не раз демонструвала Realme 8 Pro , підтверджуючи, що він зможе похвалитися 108-мегапіксельною камерою.

Пишіть в коментарях, смартфони яких брендів ви з нетерпінням чекаєте побачити в цьому році?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Vodafone планує інтегрувати криптогаманці в SIM-карту

    Компанія Vodafone Group планує впровадити блокчейн-технології у сектор мобільного зв'язку. Йдеться про те, щоб інтегрувати…

    07.05.2024

    Названо пристрої OnePlus, які отримають Android 15

    Компанія OnePlus поділилася списком пристроїв, які отримають доступ до нової версії фірмової прошивки OxygenOS 15,…

    06.05.2024

    Київстар розкрив причини зміни тарифів для абонентів

    У компанії "Київстар" переглянули умови кількох тарифних планів, у результаті абонентам доведеться платити більше за…

    06.05.2024

    Топ-5 переваг Samsung Galaxy S24 над Google Pixel 8

    Якщо ви на ринку нового телефону на базі Android, у вас є багато варіантів для…

    06.05.2024

    Google видаляє чутливі листування співробітників, намагаючись приховати від суду власні порушення законодавства

    У США незабаром завершиться великий судовий розгляд щодо корпорації Google. Прокуратура звинувачує її в порушенні…

    06.05.2024

    Новий вірус ламає iPhone і краде дані у всьому світі

    У мережі з'явилися подробиці квітневого галасу з приводу масового злому пристроїв Apple за допомогою Pegasus-подібного…

    06.05.2024