ТОП-7 найкращих смартфонів, які очікуються в 2021 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За минулі роки смартфони пройшли довгий шлях. Ще в 2000-х роках ми користувалися смартфонами з крихітними екранами і повільним інтернетом. Після серії крутих і досить потужних технологічних стрибків смартфони проклали шлях розвитку багатофункціональних пристроїв. Але що далі, які інноваційні рішення ми можемо зустріти в смартфонах майбутнього?

Технології нового століття, такі як мережі 5G і штучний інтелект, додають родзинку, необхідну для підняття апетиту в цих висновках. Але якою буде нова область конкуренції серед таких гігантів виробників смартфонів, як Apple , Samsung , Huawei , Google і т. і.?

В першу чергу очікується, що підтримка мереж нового покоління 5G стане стандартною функцією не тільки для флагманів, але і для смартфонів середнього і бюджетного класу. У 2021 року ми побачимо більше екранів з частотою оновлення 144 Гц (і навіть швидше!), А це хороша новина для тих, хто любить грати в ігри і дивитися відео.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Складні конструкції смартфонів стають дешевшими і довговічнішими, а технології акумуляторів також постійно вдосконалюється. Відбувається постійне поліпшення програмного забезпечення, готуються до виходу операційні системи Android 12 і iOS 15, не кажучи вже про перших смартфонах на процесорі Snapdragon 888.

У цій статті ми зібрали деякі з очікуваних в найближчому майбутньому смартфонів, які можуть зробити революцію в сценарії розвитку нових технологій в 2021 році.

1. OnePlus 9 – 23 березеня

Як і Samsung, OnePlus також випускає свій новий флагман трохи раніше, переходячи від звичайних термінів, які випадають на квітень / травень до випуску OnePlus 9 до 23 березня 2021 року.

2. Oppo Find X3 – 14 квітеня

Oppo представила серію Find X3 , причому смартфони офіційно надійдуть в продаж з 14 квітня, хоча попередні замовлення стартують 31 березня.

3. Asus ROG Phone 5 – квітеня

Asus представила серію ROG Phone 5 , яка складається з трьох ігрових смартфонів з високими технічними характеристиками: процесор Snapdragon 888 , OLED -дисплей з частотою оновлення 144 Гц і до 18 Гб оперативної пам’яті.

4. Honor View 40 – 1 квартал 2021

Honor представила V40 в Китаї в січні 2021 року, але ми все ще чекаємо офіційного повідомлення про запуск смартфона в Україні.

5. Black Shark 4 – 1 квартал 2021

Black Shark 4 вже знаходиться в дорозі, і цілком ймовірно, що ми побачимо цей новий смартфон від суббренда Xiaomi приблизно в березні-квітні 2021 року.

6. Huawei P50 – 1 квартал 2021

У компанії вже була анонсована лінійка смартфонів Mate 40 , так що наступним кроком Huawei стане серія P50 , яка, як очікується, буде анонсована в березні 2021 роки, якщо компанія буде слідувати своєму звичайному циклу випуску.

7. Realme 8 – перший квартал 2021

Вихід серії Realme 8 виразно знаходиться вже не за горами. Це стало відомо, тому що компанія вже не раз демонструвала Realme 8 Pro , підтверджуючи, що він зможе похвалитися 108-мегапіксельною камерою.

Пишіть в коментарях, смартфони яких брендів ви з нетерпінням чекаєте побачити в цьому році?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.