Названо 5 смартфонів з найкращими камерами в 2021 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перш ніж купувати пристрій, важливо знати, наскільки хороша камера в смартфоні. Якщо дивитися тільки опису або рекламні буклети до пристрою, це не зможе гарантувати, що ви в підсумку придбаєте смартфон, здатний робити якісні знімки.

Також виникають деякі питання, для чого ви збираєтеся використовувати камеру свого смартфона: чи потрібна вам відмінна камера для фотозйомки, високоякісна портативна відеокамера або пристрій, який робить якісні селфі?

Залежно від цілей застосування камер, деякі смартфони краще підходять для певних завдань, ніж інші. Ось тут-то і стане в нагоді ця невелика стаття про смартфони з найкращими камерами, які можна купити в даний час.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

1. Oppo Find X2 Pro

Поки ще не вийшла нова лінійка смартфонів компанії Oppo – Find X3, не можна заперечувати той факт, що у нинішнього флагмана Oppo Find X2 Pro – чудові фотографічні можливості. На його задній панелі розташована 48-мегапіксельна основна камера з діафрагмою f / 1.7 (зібрана на сенсорі Sony IMX689 ), здатна робити знімки з 12-бітної глибиною кольору; це навіть більше, ніж можна відобразити на самому екрані.

2. iPhone 12 Pro Max

Найкрутіший з новітньої лінійки iPhone , iPhone 12 Pro Max , має таку ж трьохмодульну систему камер, як і його попередник 2019 року, проте він може похвалитися безліччю нових технологій, в тому числі найпередовішими в світовій мобільній індустрії.

3. Google Pixel 5

Перший флагман з підтримкою мереж 5G від Google йде трохи іншим шляхом, ніж його попередники, демонструючи Android 11 в міру своїх можливостей, але також відмовляючись від більш експериментальних функцій попередніх поколінь, вибираючи більш консервативне обладнання.

4. Samsung Galaxy S21

Samsung практично не торкнулася апаратну частину, що відповідає за обробку зображень при оновленні Galaxy S21 в цьому році, проте потрійна система основних камер і фронтальна одиночна селфі-камера отримали кілька нових можливостей.

5. Huawei Mate 40 Pro

Як і у випадку з будь-яким сучасним смартфоном від Huawei, хоча тут не можна звинувачувати апаратну частину пристрою, Huawei Mate 40 Pro складно рекомендувати тим, хто звик користуватися програмним забезпеченням Google Play Store і Play Services .

Пишіть в коментарях які смартфони на вашу думку оснащені кращими в камерами, який смартфон найбільше підійде для зйомки якісного відео?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.