Названо найпоширеніші проблеми Viber

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До Viber у користувачів ставляться по-різному, але з популярністю цього месенджера сперечатися сенсу немає. Саме він є найпоширенішим сервісом обміну миттєвими повідомленнями в нашій країні. Проте, проблем у нього теж чимало.

Дуже часто користувачі скаржаться на те, що Viber перестав приймати і відправляти повідомлення, в яких містяться відео і зображення. Вирішити це самостійно ніяк вийде, адже проблема лежить на боці сервісу, якщо ви, звичайно, не забули підключитися до Мережі. Але найчастіше розробники швидко все вирішують.

Друга проблема полягає в тому, що вхідні повідомлення в месенджері Viber не завжди супроводжуються мелодією, коли смартфон заблокований. Тут можна все вирішити самому, дозволивши додатком працювати у фоновому режимі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також не всім користувачам вдається швидко виконувати дзвінки через Viber. Щоб усунути проблему, потрібно в настройках програмного забезпечення активувати пункт Viber-In-Calls. До слова, іноді сам додаток може зняти прапорець і процедуру доведеться повторити.

Viber не завжди працює, коли смартфон перебуває в сплячому режимі. У вас може бути включена робота програмам працювати у фоновому режимі, але це не допомагає. Для вирішення проблеми потрібно в меню Viber перейти до опції «Політика сну Wi-Fi» і вибрати пункт «Завжди включений».

Остання проблема, про яку поговоримо – оновлення. Viber не завжди оновлюється, навіть якщо в пам’яті смартфона вистачає вільного простору. Виправити ситуацію можна очищенням кешу програми. Якщо не допоможе – завжди на допомогу прийде перевстановлення мессенджера.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.