Названо найкращі смартфони OnePlus 2020 року

Компанія OnePlus була заснована в 2013 році, але тільки в 2018 році почався офіційний продаж телефонів в Україні. Розглянемо найкращі моделі цього виробника на 2020 рік.

OnePlus 7 Pro

Телефон володіє дуже потужним процесором з 8 ядрами і 6 Гб оперативної пам’яті. Пристрій працює неймовірно швидко, навіть в режимі багатозадачності. Основна пам’ять володіє місткістю 128 Гб, роз’єми для карт пам’яті відсутні. Пам’яті в 7 Pro без сумнівів вистачить на всі потреби користувача.
Екран в діагоналі становить 6 дюймів. На цьому великому екрані можна дивитися різні фільми і грати в ігри з неймовірним зручністю і задоволенням.

Камера в телефоні має матрицю на 48 МП, і робить знімки і відео у високій якості. Передня камера знімає з якістю в 15 МП. Абсолютно всі знімки, які були зроблені на цю модель, мають найвищу якість, а шуми відсутні.

Ємність батареї дуже висока – 4000 мАг. Роботи телефону може вистачити на весь день в режимі активного використання.

OnePlus 7T Pro

OnePlus 7T оснащений восьми-ядерним процесором і великим запасом ОЗП. У зв’язку з цим телефон працює максимально швидко і абсолютно не лага. Більш того, основна пам’ять має об’єм 256 Гб. У зв’язку з цим, пам’яті на телефоні точно має вистачити на всі потреби користувача.

Діагональ дисплея дорівнює 6 дюймам, завдяки чому перегляд різних серіалів і гри в ньому не викликає дискомфорту. Також дисплей має картинку високої якості.
Камера має 48 МП, що дозволяє робити високоякісні знімки. Фронтальна камера має роздільну здатність матриці 15 Мп. Якість знімків однозначно зможе задовольнити потреби користувача.

Показники ємності акумулятора рівні 4085 мАг. Якщо порівнювати цей телефон з іншими моделями, то цей пристрій тримає заряд трохи довше.

OnePlus 7T

Цей смартфон має дуже незвичайний дизайн: задня кришка виконана із загартованого скла і оброблена матовим покриттям.

У телефоні встановлений непоганий процесор. Обсяг основного сховища дорівнює 128 Гб, а ОЗП – 8ГБ. Через це на телефоні можна зберігати велику кількість різних даних і фотографій, а також він абсолютно не гальмує. Карти пам’яті в 7Т не підтримуються.
Екран у телефону великий – 6,5 дюймів. Фільми, фото, ігри буде добре і чітко видно. Більш того пристрій має високоякісний дисплей.

Камера з роздільною здатністю 48 Мп робить фото і відео з високою якістю навіть в темному приміщенні. Фронтальна камера – 15 Мп, на неї однозначно можна зробити хороші селфі.

Акумулятор може з легкістю пропрацювати добу без підзарядки в режимі активного використання, адже його ємність становить 3800 маг.

OnePlus 7

Корпус телефону має акуратний закруглений дизайн. Діагональ дисплея дорівнює 6 дюймам, і в цілому телефон має великі розміри. У зв’язку з цим смартфон відмінно підходить для перегляду фільмів і серфінгу інтернет сайтів.

У пристрої встановлений восьмиядерний дуже потужний процесор. Смартфон працює максимально швидко, навіть в режимі активного використання або багатозадачності. Обсяг основного сховища дорівнює 128 ГБ, а цього зазвичай вистачає для повноцінного використання пристрою. Карти пам’яті не підтримуються.

Камера, як основна, так і фронтальна, мають 48 Мп і 15 Мп відповідно. Всі знімки, зроблені на OnePlus 7, мають високу якість, яке точно припаде до душі користувачеві.
Ємність акумулятора в пристрої становить 3700 мАг.

OnePlus 8

У телефоні встановлений потужний процесор Snapdragon 865. У ньому є цілих 8 Гб оперативної пам’яті і основної пам’яті – 128 Гб.

Екран великий і яскравий – цілих 6,5 дюймів. Обидві камери, як фронтальна, так і основна, мають неймовірно високою якістю зйомки. Вони мають роздільну здатність 48 Мп і 16 Мп відповідно.

Більш того, цей пристрій радує великою ємністю акумулятора, яка рівна 4300 мАг. Смартфон може пропрацювати тривалий час без підзарядки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.