Топ-4 причини за що я люблю Realme

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За два роки свого повноцінного існування Realme стала однією з найбільш швидкозростаючих компаній в світі, і я дуже радий такому прогресу виробника. Чому? На це є 4 причини.

По-перше, це єдиний бренд, здатний конкурувати з Xiaomi. Спочатку Realme була лише однією з бюджетних лінійок Oppo, але в 2019 році стала самостійним вендором, що орієнтується на індійський ринок. Який виробник найбільш популярний в Індії? Правильно, Xiaomi. Щоб скинути лідера, «реалмі» послідувала його тактиці – робила багато бюджеток, зрідка випускаючи і флагмани. В результаті компанія стала відомою в усьому світі, тому що створювала і створює дійсно класні смартфони.

По-друге, девайси бренду неймовірно збалансовані. Апарати вендора коштують недорого, але при цьому мають відмінні спеки. Наприклад, хітовий Realme 6 Pro обладнаний 90-герцовим IPS-дисплеєм, чіпсетом Snapdragon 720G, 8/128 гігамі, крутий квадрокамерой на 64 + 12 + 8 + 2 Мп і акумулятором на 4300 mAh з підтримкою швидкої 30-ватної зарядки. І все це за 8 000 грн! Подібних прикладів дуже багато, а на Алі ціни ще вигідніші.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

По-третє, пристрої вендора працюють на топовій оболонці Realme UI . Ця надбудова дуже легка і не лагає на відміну від фірмового інтерфейсу Xiaomi – MIUI. До того ж у неї мінімалістичний дизайн, який можна легко кастомізувати під себе. Ще одна фішка прошивки – вбудований запис дзвінків. Про те, як його ввімкнути, ми вже розповідали раніше. Знову ж, оболонка головного конкурента не має такої кілер-фічі через встановлену в Google-звонилки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.