Експерти назвали iPhone який варто купити в 2021 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2021 рік настав. Чи плануєте Ви придбати новий айфон? Допоможемо вам в цьому. Йтиметься про різні моделі, на будь-який смак і гаманець.

Якщо грошей зовсім мало: iPhone SE

Якщо хочете заощадити, але айфон все одно хочеться, беріть iPhone SE першого покоління. Новим його можна придбати за суму менше 6000 грн. Він підтримує iOS 14 , працює швидко, має компактні розміри. Прослужить ще пару років точно.

Золота середина: iPhone SE (2020)

Другий iPhone SE коштує 15 000 грн . У нього потужна сучасна начинка з A13 Bionic (як у модельного ряду iPhone 11), відмінна одинарна камера, дивовижний датчик Touch ID останнього покоління і стильний, перевірений часом корпус від iPhone 6, 7, 8.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кращий за співвідношенням ціна / якість: iPhone XS 

Хочете айфон зі стильним екраном з тонкими рамками, Face ID і дивовижним OLED-дисплеєм? Флагман 2018 року саме те, що вам потрібно. Сьогодні, коли iPhone XS коштує близько 20 000 грн , він і є найкращим айфоном по співвідношенню ціна / якість. Він швидко працює, круто знімає і  батарея довго працює. 

Швидкий і з нічної зйомкою: iPhone 11 Pro

Якщо хочеться швидкий, сучасний смартфон з нічним режимом, то беріть iPhone 11 Pro . Він ідеальний практично у всьому. Крім ціни. Все-таки коштує близько 30 000 грн . Але, якщо готові витратити стільки, розчаровані не будете.

Найкращий: iPhone 12 Pro Max

Коштів вистачає? Тоді вибір очевидний. Це новенький iPhone 12 Pro Max . Він найкращий у всьому. У нього найбільший і яскравий екран, найкрутіша камера і найвищий цінник.

Також варто звернути увагу на:

Компактний флагман : Потрібен невеликий смартфон з флагманської начинкою, тоді вибір за iPhone 12 mini .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.