Названо найкращі смартфони на Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Apple» йде в ногу з часом і не перестає вражати світ вдосконаленими новинками. Однак «Android» не відстає і продовжує радувати людство приємними моделями смартфонів, в яких за різні ціни зійшлися приємні співвідношення ціни, ємності акумулятора, дизайну, дисплея і іншого.

1. BQ 6040L Magic

Дизайн даної моделі ні крапельки не видає її бюджетності. Покупцям представляється в палючому червоному, холодному синьому і величному чорному кольорах. Однак задня панель мазка і легко піддається впливам ззовні, тому смартфон слід носити в чохлі. Екран шириною в 6 дюймів з IPS-матрицею укладений в тонкі рамки. Роздільна здатність екрану 1560х720 дозволяє з комфортом читати, дивитися фото та відео. Скло на дисплеї загартоване і дуже міцно, але це не знижує чутливості екрана. Батареї ємністю 4000 мА • год вистачить однієї повноцінної зарядки на 2 дня роботи пристрою. Продуктивність стоїть на вищому рівні, так як її забезпечує 8-ядерний процесор. Пам’ять становить 32 Гб, але дозволяє збільшити її обсяг за рахунок micro-SD. Подвійна камера, як розпізнавання особи, добре працює в світлий час (з настанням сутінків хорошої якості не дочекаєшся).

2. GOOGLE Pixel 3

Недешева імпортна новинка від Google, яка не поспішає з’являтися в салонах зв’язку країни. У свої плюси включає зручне користування однією рукою (всі віджети і кнопки розташовуються в зоні досяжності великого пальця). Дисплей 5-дюймовий, якісний, з олеофобним покриттям, завдяки яким телефон не поспішає вислизнути з рук власника. Моментально реагує на жести. Камера ідеально знімає в будь-який час дня і ночі. Акумулятор потужний (2915 мА • год) і тягне на 13 годин активної роботи. Заряджається кабелем і бездротовим шляхом. Звук чистий і глибокий, але не надто гучний.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

3. OnePlus Nord

Цілком доступний смартфон за розумну ціну. Можна користуватися в срібно-синьому і сіро-крижаному відтінках. Володіє чудовим дисплеєм з частотою 40 Гц. У роздільній здатності 2400×1080 можна спостерігати досить приголомшливі картинки. У верхньому кутку зліва поміщається відмінна фронтальна камера. 4 задні об’єктива відмінно знімають все, що відбувається навколо. Продуктивність високого рівня, як і сканер відбитків пальців. Акумулятор заряджається дуже швидко (за 30 хвилин до 70%).

4. Huawei P40 Pro

Удостоюється звання кращого смартфона за одну з кращих камер. Його якісні фотографії не може «перебити» ніхто. Об’єм пам’яті також вражає – 256 Гб. Варто відзначити і дизайн: екран має обтічними рамками, що створює повну ілюзію їх відсутності. Акумулятор місткістю 4200 мА * год дозволить насолодитися довгою роботою смартфона. Однак покупцеві доведеться змиритися з відсутністю Google-сервісів.

5. Samsung Galaxy S20+

Відмінне співвідношення ціни та якості. Смартфон зручно розміщується в одній руці. Основний упор об’єктивів доводиться на досягнення максимальної реальності фотографій. Батарея цілком витривала; якщо вчасно перевести в сплячий режим екран з частотою 80 Гц, то смартфон пропрацює весь день. Звук голосний і чистий, справляє приємне враження. Інтерфейс досить важкий і не всім доводиться по серцю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.