Названо топ-5 найкращих смартфонів початку року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зараз найкращий час, щоб побалувати себе або своїх друзів покупкою нового смартфона. Але з такою великою кількістю моделей, кожна з яких має досить схожі технічні характеристики, вам може бути складно прийняти правильне рішення і зробити вдалий вибір кращого смартфона.

Ця стаття допоможе вам розібратися в кращих смартфонах, які продаються в даний час і знайти собі відповідне пристрій для своїх потреб і бюджету. У цьому списку ви знайдете кращі смартфони в цілому серед всіх категорій пристроїв.

Якщо ж найголовнішим пріоритетом при виборі смартфона є його низька ціна, але при цьому наявність продуктивності залишається важливим параметром, вам допоможуть добірки кращих бюджетних смартфонів і пристроїв середнього бюджетного рівня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

1. OPPO Reno 3 Pro

Можливо, Oppo – не самий перший бренд, про який ви думаєте, коли мова йде про флагманських смартфонах, тим не менш, не так давно компанія випустила один з кращих смартфонів – OPPO Reno 3 Pro.

Смартфон коштує не мало, але він йде в ногу з часом і містить кращі технічні характеристики і функції, запозичені від флагманських смартфонів Samsung і Apple, а також має відмінні відгуки по бездоганній роботі від численних користувачів.

Відповідаючи характеристикам більшості сучасних флагманів, він оснащений досить продуктивним процесором з підтримкою 5G і прекрасно відкаліброваним 6,5-дюймовим екраном. Але найбільш помітним його перевагою є технологія 30 Вт швидкої зарядки.

Під час тестування виявлено, що швидка зарядка VOOC 4.0 змогла в рекордний час зарядити OPPO Reno 3 Pro від 0 до 100% всього за 40 хвилин, це відмінний результат, враховуючи, що ємність акумулятора становить всього 4025 мАг, проте, що дозволяє смартфону легко опрацювати цілий день при інтенсивному використанні.

2. IPhone 12

IPhone 12 – один з кращих смартфонів в нинішній лінійці Apple і не найдешевший. Проте, за стандартами Apple , він являє собою золоту середину між функціями і доступністю, що робить його кращим варіантом серед iPhone для більшості покупців.

У порівнянні з торішнім iPhone 11 в новому смартфоні багато оновлень: iPhone 12 відрізняється переробленим, більш зручним у використанні незграбним дизайном, що нагадує iPhone 5 , і радикально оновленим внутрішнім пристроєм.

Родзинкою смартфона є процесор A14 Bionic , який має підтримку мереж 5G вперше в лінійці смартфонів від Apple і пропонує кращу в своєму класі продуктивність – до такої міри, що під час тестування було складно знайти додаток або процес, з яким смартфон не зміг би легко впоратися.

Камера також була вдосконалена, так що тепер вона складається з системи двох об’єктивів: 12-мегапіксельного основного сенсора і 12-мегапіксельного надширокого. Така двухмодульной система робить iPhone 12 менш привабливим у порівнянні з системами з трьох-чотирьох об’єктивів, які можна побачити на більшості Android флагманів.

3. Samsung Galaxy S20+

Samsung Galaxy S20 + – середній смартфон в нинішній лінійці флагманських смартфонів Samsung , розташований між звичайним Galaxy S20 і Galaxy S20 Ultra . Але саме він залишається найкращим флагманом на Android для більшості людей.

Ще на стадії випуску 6,7-дюймовий AMOLED -дисплей Galaxy S20 + з частотою оновлення 120 Гц став еталоном продуктивності серед HDR екранів з високою частотою оновлення і це залишається ключовим фактором високого рівня продажів цього смартфона.

Частота оновлення екрану в 120 Гц робить Galaxy S20 + ідеальним для ігор і, в цілому, більш плавним в використанні, ніж багато інших конкуруючі смартфони. OLED -дисплей також дозволяє пристрою пропонувати великий динамічний діапазон і дарувати захоплюючі враження від перегляду фільмів.

Не дивлячись на те, що система камер смартфона не оснащена можливістю «потужного масштабування», як у Galaxy S20 Ultra , він відмінно підходить для щоденного використання. Крім цього, Samsung Galaxy S20 + оснащений пристойним набором додаткових функцій, включаючи бездротову зарядку, водонепроникність і підтримку мереж 5G .

4. Huawei P40 Pro Plus

Якщо якість камер є основним пріоритетом при виборі нового смартфона, то Huawei P40 Pro Plus буде для вас відмінним варіантом. Система камер смартфона складається з чотирьох сенсорів, які в свою чергу містять два телеоб’єктива, а також деякі “розумні” засоби обробки фотознімків, яких ви більше ніде не знайдете.

Під час тестування на якість фотографій це був один з небагатьох смартфонів, здатних робити знімки з 10-кратним зумом без штатива або стабілізатора, що дуже вражає. Можливості Huawei P40 Pro Plus при слабкому освітленні також були чудовими, наближаючись до лінійки смартфонів Google Pixel .

Шанувальники флагманських пристроїв будуть раді дізнатися, що смартфон має всі переваги, яких ви чекаєте від смартфона даної цінової категорії, включаючи водонепроникність по затвердженим стандартам, найвищу продуктивність і підтримку мереж 5G .

Однак, перш ніж купувати Huawei P40 Pro Plus , майте на увазі: хоча цей смартфон пропонує відмінні технічні характеристики, його програмне забезпечення залишає бажати кращого. В результаті торгового ембарго США проти Huawei смартфони компанії в даний час не мають встановлені сервісів Google , включаючи магазин додатків Play Store.

5. Realme 6 Pro

Realme в даний час не є великим гравцем на ринку смартфонів, але компанія має солідний послужний список з випуску відмінних смартфонів, які завоювали велику популярність серед користувачів. Тому не дивно, що один з нових доступних смартфонів – Realme 6 Pro виправдовує всі очікування.

Смартфон оснащений технічними характеристиками, які відповідають характеристикам більшості флагманів в декількох ключових напрямках. Зокрема, Realme 6 Pro пропонує дисплей з високою частотою оновлення 90 Гц і прекрасний дизайн, який дозволяє смартфону виглядати досить премиально на тлі багатьох конкуруючих брендів.

Система камер смартфона здатна робити відмінні фотографії навіть при слабкому освітленні – ще один технологічний аспект, з яким насилу справляються багато смартфони в даній ціновій категорії.

Що стосується слабких сторін Realme 6 Pro , вони обумовлені в першу чергу використанням процесора Snapdragon 720G , який на ділі не такий швидкий, як процесори 8-ї серії, якими оснащена більшість флагманів 2020 року. Хоча, якщо ви не досвідчений користувач, який намагається редагувати фотографії або грати “важкі” ігри, ви навряд чи зіткнетеся з якими-небудь проблемами з продуктивністю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.