Названо 4 найкращі геймерські смартфони

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З недавніх пір, ігрові смартфони стали загальновизнаною категорією мобільних електронних пристроїв, які володіють першокласної продуктивністю, інноваційними технологіями відображення та охолодження, а також багатьом іншим – в цій статті наведено список кращих смартфонів для ігор, заснований на відгуках користувачів.

Хочете використовувати свій смартфон в якості повноцінної мобільної ігрової консолі? Що ж, вам пощастило, тому що на даний момент існує безліч цікавих ігрових смартфонів на вибір.

Нагадаємо, ігрові смартфони – це зростаюча категорія мобільного ринку, орієнтована на те, щоб користувачі могли отримати найкращий мобільний ігровий досвід. У перші ця категорія була створена гігантом ігрової комп’ютерної індустрії – компанією Razer кілька років тому, коли вона випустила свій перший смартфон, влучно названий Razer Phone.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоча оригінальний Razer Phone своєю появою не вибухнув світ, він створив цей жанр і відкрив двері для ряду поширених технологій, які можна побачити на більшості флагманських і ігрових смартфонах в 2020 році. До них відносяться дисплеї з високою частотою оновлення, що настроюється програмне забезпечення для розгону процесорів і додаткові підключаються аксесуари.

В останні два роки жанр дійсно почав бурхливо розвиватися, завдяки появі нових крутих сервісів, таких як Apple Arcade і GeForce Now . Вони перетворили смартфони на Android і iOS з пристроїв для казуальних ігор в повноцінних конкурентів справжніх ігрових консолей.

1. Xiaomi Black Shark 3 Pro

Розмір екрану (пікселі): 7.1-дюймовий (3120 x 1440) | Процесор: Snapdragon 865 | ОЗП: 8 Гб | Вбудована пам’ять: 256 Гб | Камера (Задня / Передня): 64 Мп + 13 Мп + 5 Мп / 20 Мп | Батарея: 5000 мАг

Xiaomi Black Shark 3 Pro – один з найбільш невибагливих смартфонів на ринку в даний час, але для невеликого числа хардкорних мобільних геймерів він буде найвідміннішим вибором.

По-перше, смартфон має прямо-таки гігантський 7,1-дюймовий AMOLED -дисплей з роздільною здатністю 4120 x 1440 пікселів і частотою оновлення 90 Гц. За розміром Black Shark 3 більше, ніж деякі ранні Android -планшет, а з високою частотою оновлення екрану і сертифікованої підтримкою HDR відображення – він ставати мрією для любителів ігор і відеосервісів від Netflix .

Але ще цікавіше його витончені “тригери”. Це розумні, програмовані кнопки на довгій стороні смартфона. Вони також покращують механізм тактильного зворотного зв’язку з пристроєм і роблять Black Shark 3 Pro більш схожим на консоль під час ігор, ніж більшість звичайних смартфонів, особливо в мобільних шутерах, таких як CoD Mobile або PUGB .

Додайте до цього потужний процесор Snapdragon 865 , підтримку бездротової зарядки, систему рідинного охолодження і світлодіодну RGB-підсвічування корпусу, і Black Shark заслужить звання одного з найкращих ігрових смартфонів, доступних у продажу на даний момент.

2. Samsung Galaxy S20+

Розмір екрану (пікселі): 6.7-дюймовий (3200 х 1440) | Процесор: Exynos 990 / Snapdragon 865 | ОЗП: 8 Гб | Вбудована пам’ять: 128 Гб | Камера (Задня / Передня): 12 Мп + 12 Мп + 64 Мп + ToF / 10 Мп | Батарея: 4500 мАг

Якщо Black Shark 3 Pro вам не до душі, зверніть свою увагу на Samsung Galaxy S20+ – це найкращий “звичайний” Android -смартфон, створений для ігор.

Galaxy S20+ має чудовий дизайн, і хоча він не позиціонується як ігровий смартфон, пристрій відповідає всім вимогам, які тільки можна очікувати, якщо справа стосується його функціональності.

По-перше, він має кращий в своєму класі 120 Гц AMOLED -екран. По-друге у смартфона чудовий дизайн, є підтримка мереж 5G і ультрасучасний процесор ( Qualcomm або Exynos в залежності від місця розташування). Всі ці аспекти роблять Galaxy S20 + кращим Android -смартфоном на ринку, який здатний подарувати справжню насолоду в іграх.

Якщо цього недостатньо, щоб спокусити вас, в смартфоні також є кілька відмінних функцій, які можуть бути корисні при використанні вашої ігрової консолі або комп’ютера під час ігрових сесій, особливо якщо у вас є телевізор, сумісний з додатком Samsung SmartThings .

3. IPhone 12

Розмір екрану (пікселі): 6.5-дюймовий (2688 x 1242) | Процесор: A13 Bionic | ОЗП: 4 Гб | Вбудована пам’ять: 64 Гб | Камера (Задня / Передня): 12 Мп + 12 Мп + 12 Мп / 12 Мп | Батарея: 3969 мАг

Apple – це не той бренд, про який ви звикли думати, якщо мова заходить про ігри. Але останнім часом, завдяки зростаючій бібліотеці ігор для iOS і iPad , ситуація поступово змінюється. Поява Apple Arcade, служби підписки для ігор, також допомогло зробити мобільні і телевізійні пристрої компанії відмінним варіантом для звичайних гравців.

Що стосується апаратного забезпечення, ви зможете максимально використовувати ігрові можливості цього мобільного пристрою, але коштувати це буде дорого. IPhone 12 є флагманом компанії і, завдяки своїм якісним OLED -екранів, є кращою мобільною ігровою станцією на iOS , доступною в даний час.

Нові смартфони iPhone 12 мають поліпшену продуктивність при роботі з графікою і більш чуйні екрани з високою частотою оновлення 120 Гц. Так що, смартфони цієї лінійки будуть ідеальним варіантом при використанні їх в мобільному Геймінгу.

4. Razer Kishi

Razer Kishi – це не смартфон. Але це найкращий спосіб перетворити більшість Android -смартфонов в ігрові, тому цей корисний пристрій займає місце в цьому списку.

Для тих, хто не знає, Razer Kishi – це периферійний пристрій від виробника ігрових аксесуарів, який підключається до більшості Android -смартфонов через роз’єм USB-C . Після чого, ви зможете повноцінно насолодитися грою на мобільному пристрої, перетворивши його в портативну консоль.

Однак, що відрізняє його від більшості інших периферійних пристроїв сторонніх виробників, так це його програма, яка дозволяє створювати власні профілі для будь-якої гри в Play Store і має підтримку GeForce Now.

Підтримка GeForce Now особливо хороша тим, що вона дозволяє практично замінити консоль Nintendo Switch , транслювати топові ігри для ПК через хмару на свій смартфон і насолоджуватися справжніми ігровими відчуттями.

Під час тестування, ця технологія відмінно попрацювала з багатьма доступними смартфонами, від відносно недорогого Moto G Pro до флагманського рівня Galaxy S20 Plus , саме тому Razer Kishi настійно рекомендується для покупки тим, хто вважає себе затятим мобільним геймером і хоче ближче ознайомиться з можливостями GeForce Now .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.