Користувачам ноутбуків розповіли, як почистити клавіатуру пристрою всього за 5 хвилин

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівці компанії CBT Nuggets провели дослідження, в рамках якого встановили, що клавіатура стандартного ноутбука може містити в десятки тисяч разів більше бактерій, ніж сидіння унітазу. За їх словами, щоб запобігти активне поширення мікробів і хвороботворних мікроорганізмів, користувачам необхідно навчитися простому способу, який допоможе вичистити цю деталь пристрою всього за кілька хвилин.

Перед тим як почати процедуру чищення, стверджують автори дослідження, необхідно вимкнути девайс. Далі, для видалення крихт і дрібного сміття, слід перевернути ноутбук догори дном і гарненько потрусити, щоб все, що може випасти з нього, випало. Для цього можна також трохи постукати по нижній частині корпусу пристрою. Залишки пилу і твердих частинок, які таким чином видалити не вдалося, можна спробувати зібрати за допомогою пилососа, дотримуючись при цьому обережність, щоб не пошкодити самі клавіші. Для цього можна також скористатися балончиком зі стисненим повітрям, щоб вичистити все самі затишні куточки і зазори.

Далі, стверджують фахівці, потрібно зайнятися очищенням поверхні клавіатури, щоб позбавити її від плям і бактерій. Для початку її можна протерти дезінфікуючими серветками, однак вибирати потрібно такі засоби, у складі яких відсутня відбілювач. Також підійде шматок м’якої тканини, змоченою спиртом. На завершальному етапі необхідно протерти всі поверхні вологою ганчіркою. Найкраще в даному випадку вибрати серветку з мікрофібри, проте підійде і інший матеріал. Головне уникати використання матеріалів з абразивними властивостями, оскільки вони можуть нашкодити корпусу і клавішах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.