Нова пошта тепер верифікує клієнтів по ID-картах через POS-термінали

Тепер клієнтам “Нової пошти” при відправленнях та отриманнях грошових переказів можна проходити верифікацію у відділенні за допомогою ID-карти, яку достатньо просто прикласти до POS-терміналу. Завдяки цьому клієнтам більше не треба буде надавати документ оператору для верифікації, адже технологія автоматично підтверджує особу та зберігає відповідні дані у системі NovaPay.

Розробники сервісу розповіли, що для проходження верифікації слід вибрати відповідний пункт, прикласти ID-карту до термінала і тримати її до звукового сигналу (підтвердження може зайняти до 15 секунд), після чого дані будуть збережені у платіжній системі NovaPay та будуть автоматично заповнюватися при потребі. Важливо пам’ятати, що якщо ви заберете карту до отримання звукового сигналу, весь процес слід буде проходити ще раз. Після цього можна отримати чи відправити грошовий переказ.

Слід звернути увагу на те, що зараз верифікувати особу за допомогою документа слід при отриманні відправлень на суму більше 15000 гривень, а також при отриманнях та відправленнях грошових переказів на суми, які перевищують 5000 гривень. Також слід згадати, що віднедавна “Нова пошта” підтримує верифікацію за допомогою додатка “Дія”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я