Фотограф протестував камеру iPhone 12 Pro. Результат вражає

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий фотограф Остін Манн, що спеціалізується на туристичної фотографії, з року в рік одним з перших викладає в мережу знімки виконані на камеру тільки представлених iPhone. Отримавши Pro-версію нового флагмана Apple, Манн відправився в чергову подорож, і показав можливості гаджета в різних умовах освітлення, задіявши всі його модулі камери.

Фотограф підкреслив, що головним нововведенням в iPhone 12 Pro в порівнянні з попередником, крім поліпшення програмного забезпечення, стало додавання підтримки нічного режиму для надширококутний сенсора. Щоб продемонструвати роботу цієї опції, він опублікував знімки, зроблені на обидва смартфона.

Іншим плюсом новинки Манн назвав функцію блокування експозиції, завдяки якій камера не повертається автоматичний режим після кожного зробленого знімка.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фотограф також випробував можливості сканера LiDAR, використавши його в умовах поганого освітлення, і залишився задоволений результатом. Спільно з функцією стабілізації камера iPhone 12 Pro, за його словами, показала відмінні кольору, різкість і швидкість фокусування.

Новий семилінзовий ширококутний об’єктив з діафрагмою f / 1,6 продемонстрував хорошу різкість фотографій навіть по краях кадру.

Такий же хороший результат шірік показав в режимі нічної зйомки як зі штатива, так і з рук. Завдяки підтримці технології HDR камері вдавалося передавати всі деталі експозиції в близьких і віддалених, а також світлих і темних ділянках знімків.

Підводячи підсумки свого огляду , фотограф охарактеризував iPhone 12 Pro як смартфон з надійною камерою, яку назвав найзначнішим стрибком в комплектуючих всієї лінійки за останні роки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.