Статті

Фахівці назвали 6 причин купити Apple Watch Series 6

Share

15 вересня відбулася презентація нових розумних годинників Apple Watch Series 6, які вже надійшли в продаж в деяких країнах. Розповідаємо, чому варто купити саме цю серію смарт-годин Apple.

Ми зібрали шість причин, за якими восени 2020 року потрібно купити саме Apple Watch Series 6.

Колір корпусу

Шосте покоління годинників Apple буде доступно в алюмінієвому корпусі в п’яти різних кольорах: Сірий космос, Срібний, Синій, Червоний (PRODUCT) RED і Золотий. Раніше всі алюмінієві моделі годинників з 3 по 5 серію були доступні тільки в трьох кольорах, які за чотири роки встигли набриднути активним користувачам Apple Watch. Особливо будуть виділятися годинник в синьому і червоному корпусі, а, за чутками, вже в жовтні Apple представить iPhone в цих двох кольорах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Продуктивність

Так, можливо, зараз годинник 5-ої серії працюють швидко і 20% приріст у продуктивності Series 6 багато хто не помітять, але через рік-півтора моделі 2018 і 2019 року почнуть підторможувати і перестануть отримувати нові функції на програмному рівні, наприклад, з watchOS 8 . Крім того, новий годинник будуть отримувати оновлення на рік більше попередніх.

Яскравість дисплея

Ще на презентації «Час летить» Apple заявила, що Always-on дисплей Series 6 в 2,5 рази яскравіший, ніж в Series 5. Дійсно, дисплей яскравіший, але різниця помітна тільки на сонці. Наш друг і популярний YouTube-блогер Emkwan порівняв два покоління годиннків Apple в своєму новому ролику.

Швидка зарядка

Ще одним плюсом шостої серії Apple Watch стала більш швидка зарядка – новий годинник заряджаються повністю від 0% до 100% менш ніж за 1,5 години. Це велике поліпшення, але з iOS 14 і watchOS 7 тепер не треба залишати годинник на зарядці на ніч з двох причин:

  1. iPhone навчився повідомляти про повну зарядку Apple Watch;
  2. Вночі годинник моніторять якість сну.   

Кисень в крові

Новий датчик і додаток «Кисень в крові» допомагають користувачам розумних годинників краще піклуватися про своє здоров’я. Функція вимірює рівень кисню в крові і дозволяє оцінити загальний фізичний стан користувача. На основі отриманих даних Apple планує навчитися виявляти різні респіраторні захворювання на ранніх стадіях.

Рівень насичення крові киснем (SpO2) – це частка червоних кров’яних тілець (у відсотках), які переносять кисень від легень до інших органів. Цей рівень показує, наскільки добре кров постачає організм киснем.

Цікаво, що Apple впровадила цю функцію в свої розумні годинник в період світової кризи в галузі охорони здоров’я. Ця функція стимулює продажі нової моделі Apple Watch.

Потужний чіп U1

Вперше чіпи U1 були представлені на презентації iPhone 11 в вересні 2019 року. Зараз, крім смартфонів, цим чіпом оснащені Apple Watch Series 6.

Чіп U1 і антени для надширокосмугових зв’язку дозволяють виявляти бездротові мережі з невеликим радіусом дії і підтримувати нові функції, наприклад, використовувати цифрові ключі нового покоління для автомобілів або шукати майбутній пошуковий трекер AirTag з точністю до 5 см.

Швидше за все, всі майбутні гаджети Apple будуть оснащені чіпом U1 або його наступником.

Виходячи з цих шести причин, у виборі між Apple Watch Series 6 і торішньою моделлю варто віддати перевагу новинці, особливо якщо ви не міняєте годинник щороку і, наприклад, вирішили оновитися з Apple Watch Series 0/1/2/3.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Вийшла One UI 6.1 з Galaxy AI для старих смартфонів Samsung

    Компанія Samsung розпочала поетапне розгортання масштабного оновлення One UI 6.1 з нейромережевими функціями Galaxy AI…

    03.05.2024

    ТОП-5 оперативної пам’яті для ПК і ноутбуків

    Попри появу нового стандарту оперативної пам'яті DDR5, класична DDR4 не втрачає актуальності, адже досі пропонує…

    03.05.2024

    Названо терміни запуску Xiaomi Pad 7

    У мережі з'явилися нові дані про флагманську лінійку планшетів Xiaomi Pad 7. Про терміни випуску…

    03.05.2024

    Huawei Pura 70, Pura 70 Pro та Pura 70 Ultra виходять у Європі: названо ціни

    Компанія Huawei презентувала свої смартфони серії Pura 70 на міжнародних ринках. У серію входять Pura…

    03.05.2024

    Тім Кук анонсував власний штучний інтелект Apple, який затьмарить решту нейромереж

    Під час сьогоднішнього звіту про доходи та збитки за другий фінансовий квартал 2024 року генеральний…

    03.05.2024

    Фахівці назвали причину частих поломок смартфонів: ніколи так не робіть

    Коли говорять про безепеку гаджетів, часто рекомендують правильно заряджати батарею, тримати подалі від води та…

    03.05.2024