Фахівці назвали 6 причин купити Apple Watch Series 6

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

15 вересня відбулася презентація нових розумних годинників Apple Watch Series 6, які вже надійшли в продаж в деяких країнах. Розповідаємо, чому варто купити саме цю серію смарт-годин Apple.

Ми зібрали шість причин, за якими восени 2020 року потрібно купити саме Apple Watch Series 6.

Колір корпусу

Шосте покоління годинників Apple буде доступно в алюмінієвому корпусі в п’яти різних кольорах: Сірий космос, Срібний, Синій, Червоний (PRODUCT) RED і Золотий. Раніше всі алюмінієві моделі годинників з 3 по 5 серію були доступні тільки в трьох кольорах, які за чотири роки встигли набриднути активним користувачам Apple Watch. Особливо будуть виділятися годинник в синьому і червоному корпусі, а, за чутками, вже в жовтні Apple представить iPhone в цих двох кольорах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Продуктивність

Так, можливо, зараз годинник 5-ої серії працюють швидко і 20% приріст у продуктивності Series 6 багато хто не помітять, але через рік-півтора моделі 2018 і 2019 року почнуть підторможувати і перестануть отримувати нові функції на програмному рівні, наприклад, з watchOS 8 . Крім того, новий годинник будуть отримувати оновлення на рік більше попередніх.

Яскравість дисплея

Ще на презентації «Час летить» Apple заявила, що Always-on дисплей Series 6 в 2,5 рази яскравіший, ніж в Series 5. Дійсно, дисплей яскравіший, але різниця помітна тільки на сонці. Наш друг і популярний YouTube-блогер Emkwan порівняв два покоління годиннків Apple в своєму новому ролику.

Швидка зарядка

Ще одним плюсом шостої серії Apple Watch стала більш швидка зарядка – новий годинник заряджаються повністю від 0% до 100% менш ніж за 1,5 години. Це велике поліпшення, але з iOS 14 і watchOS 7 тепер не треба залишати годинник на зарядці на ніч з двох причин:

  1. iPhone навчився повідомляти про повну зарядку Apple Watch;
  2. Вночі годинник моніторять якість сну.   

Кисень в крові

Новий датчик і додаток «Кисень в крові» допомагають користувачам розумних годинників краще піклуватися про своє здоров’я. Функція вимірює рівень кисню в крові і дозволяє оцінити загальний фізичний стан користувача. На основі отриманих даних Apple планує навчитися виявляти різні респіраторні захворювання на ранніх стадіях.

Рівень насичення крові киснем (SpO2) – це частка червоних кров’яних тілець (у відсотках), які переносять кисень від легень до інших органів. Цей рівень показує, наскільки добре кров постачає організм киснем.

Цікаво, що Apple впровадила цю функцію в свої розумні годинник в період світової кризи в галузі охорони здоров’я. Ця функція стимулює продажі нової моделі Apple Watch.

Потужний чіп U1

Вперше чіпи U1 були представлені на презентації iPhone 11 в вересні 2019 року. Зараз, крім смартфонів, цим чіпом оснащені Apple Watch Series 6.

Чіп U1 і антени для надширокосмугових зв’язку дозволяють виявляти бездротові мережі з невеликим радіусом дії і підтримувати нові функції, наприклад, використовувати цифрові ключі нового покоління для автомобілів або шукати майбутній пошуковий трекер AirTag з точністю до 5 см.

Швидше за все, всі майбутні гаджети Apple будуть оснащені чіпом U1 або його наступником.

Виходячи з цих шести причин, у виборі між Apple Watch Series 6 і торішньою моделлю варто віддати перевагу новинці, особливо якщо ви не міняєте годинник щороку і, наприклад, вирішили оновитися з Apple Watch Series 0/1/2/3.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.