Топ 10 найкращих бюджетних смартфонів 2020 року

кращі дешеві телефони 2020 року, лучшие дешевые телефоны 2020 года
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже зараз розпочалась остання декада року і пора потрохи підбивати підсумки по представлених пристроях, які нам пропонують найбільші технологічні гіганти в 2020 році, в цій статті ми зібрали саме бюджетні варіанти, які будуть доступні більшості, проте пропонують весь функціонал напрацювань 2020 року. Список складений за версією видання iTechua.

Існують деякі дійсно жахливі бюджетні телефони, оскільки важко домогтися правильного балансу між ціною, продуктивністю і функціями.

За для того щоб вам не попався, саме такий невдалий смартфон, ми вирішили скласти цей список з перевірених пристроїв. Ми розмістили в свій рейтинг девайси, які не просто дешеві, але і мають більш менш хорошу продуктивність. І всі вони дійсно дуже доступні за ціною, так як ми орієнтуємося на приблизну ціну не більше 7 500 тисяч гривень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

10 найкращих бюджетних смартфонів 2020 року

  1. Oppo A5 2020
  2. Мото G7 Power
  3. Huawei P Smart (2019)
  4. Honor 10 Lite
  5. Motorola One Macro
  6. Realme 3 Pro
  7. Xiaomi Redmi Note 7
  8. Moto E6 Plus
  9. Nokia 4.2
  10. Xiaomi Redmi 7A

Нижче детальніше проаналізуємо список актуальних на 2020 рік бюджетних смартфонів, які на погляд нашої редакції iTechua є найкращими за співвідношенням ціна / якість + функції.

1. Oppo A5 2020

кращі дешеві телефони 2020 року, лучшие дешевые телефоны 2020 года

Один з найкращих бюджетних смарфонів цього року на момент публікації.

Компанія Oppo лише нещодавно ввійшла на ринок України, і лише розпочинає завоювувати прихильність користувачів, прот їхній смартфон Oppo A5 2020, заслуговує на увагу.

За 4 999 гривень ви отримуєте яскравий 6,5 -дюймовий екран з роздільною здатністю 720 x 1600 пікселів і масивний акумулятор ємністю 5000 мАг, який в наших тестах проіснував більше одного дня між зарядками.

Він також має дивно дорогий дизайн (хоча і в пластиковій оболонці) і камеру з чотирма об’єктивами. Реальна продуктивність цієї камери не є особливою, як і середній чіпсет Snapdragon 665, але за свої гроші Oppo A5 2020 хороший бюджетний апарат.

2. Мото G7 Power

кращі дешеві телефони 2020 року, лучшие дешевые телефоны 2020 года

Кращий дешевий телефон з хорошою батареєю.

Дешевий смартфон від моторолла
Це кращий бюджетний смартфон, коли справа доходить до батареї. Moto G7 Power, оснащеним гігантським блоком живлення на 5000 мАг.

Він незграбно великий, але для тих хто хоче не заряджати телефон два дні (а іноді і більше), жоден інший смартфон не може зрівнятися з Moto G7 Power.

3. Huawei P Smart (2019)


Супер стильний бюджетник

Huawei P Smart 2019 довгий час був кращим дешевим телефоном, який можна було купити, і він як і раніше залишається одним з кращих.

Він має гарну камеру, великий об’єм пам’яті і хороший час автономної роботи, а також екран і дизайн, які перевершують цінову категорію.

Відмінностей між Huawei P Smart і Honor 10 Lite дуже мало, так як це практично один і той же пристрій, але у P Smart є перевага з трохи більш гострим дизайном.

4. Honor 10 Lite


Гідний конкурент Huawei P Smart

Honor 10 Lite – за своїм зовнішнім дизайном і характеристиками (за винятком деяких функцій) є повним клоном Huawei P Smart 2019.

Але якщо ви любитель робити фотографії або Селфі, 24-мегапіксельна фронтальна камера на Honor 10 Lite – це те, що вам потрібно.

Багато хто може сказати що існує більш нова версія даного апарату Honor 20 Lite, і вони будуть абсолютно праві, але між ними практично немає різниці, за винятком більш високого цінника.

5. Motorola One Macro


Відмінний телефон, але не для макро зйомки

Motorola One Macro – відмінний бюджетний телефон, але його назва змушує задуматися. Так, у нього є спеціальний макрооб’єктив, але його 13-мегапіксельна основна камера і 2-мегапіксельний датчик глибини працює погано.

Motorola One Macro хороший у багатьох інших відносинах: від пристойного 6,2-дюймового екрану 720 x 1520 до міцного дизайну і акумулятора ємністю 4000 мАг, що забезпечує термін служби вище середнього.

Якби не його камера, Motorola One Macro був би відмінним бюджетником для всіх. Це відмінний бюджетник для найрізноманітніших цілей, ідеальний для тих, хто не особливо піклується про фотозйомку зі смартфона.

6. Realme 3 Pro


Realme 3 Pro дешевий телефон який залишає відмінне враження.

Маючи привабливий і міцний дизайн, яскравий ємний екран, гідні динаміками, великі технічні характеристиками і потужний чіпсет, Realme 3 Pro дійсно володіє своїм дивним характером.

Хоча дизайн його програмного забезпечення може бути спірним, у нього немає серйозних проблем. Він має кращу в своєму класі камеру, а також хорошу витривалість і зручну опцію дуже швидкої зарядки.

7. Xiaomi Redmi Note 9 Pro


Відмінне поєднання функцій за привабливою ціною

Xiaomi повинен пишатися, Redmi Note 9 Pro – це справжнє досягнення, яке змушує ганьбити багатьох інших виробників смартфонів.

Важко знайти серед безлічі інших, телефонів який може запропонувати те, що Redmi Note 9 Pro робить за свою ціну.

8. Moto E6 Plus


Один з найдешевших смартфонів Motorola

Лінійка Moto E смартфонів Motorola традиційно є найбільш доступною. Moto E6 Plus не є винятком, він може запропонувати за свої гроші надійність конструкції, камеру з двома об’єктивами і тривалий час автономної роботи.

Якщо говорити про батарею, то тут вона знімна.

Звичайно, у нього є всі атрибути бюджетного телефону, тому він не такий швидкий і потужний, як багато дорожчих пристроїв, але чого ви очікуєте від телефону ціна якого 2 999 гривень.

9. Nokia 4.2


Кращий дешевий телефон Nokia

Nokia відома, як відмінний виробник бюджетних смартфонів, але лише деякі з її телефонів фактично впали нижче порога в 7 тисяч гривень, який ми встановили для цього списку. Nokia 4.2 є одним з таких пристроїв.

Звичайно, його характеристики трохи гірші ніж у інших апаратів в цьому списку, але цього можна очікувати від телефону з ціною нижче 3 500 гривень.

Але за своєю суттю Nokia 4.2 є стандартним і звичайним телефоном Android, і на перший погляд він нічим не відрізняється від пристроїв середнього і навіть високого класу з таким же дизайном.

10. Xiaomi Redmi 7A


Спроба Xiaomi на бюджетне лідерство

Xiaomi орієнтується на сегмент бюджетних смартфонів, а Redmi 7A (від його суббренду Redmi ) є одним з найдоступніших телефонів на даний момент.

Це не ідеальний бюджетник, і з точки зору продуктивності він є трохи повільним, але це нормально, враховуючи супернизьку ціну.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.